Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

PhD positions NWO/Sustainable Humanities 2018 (internal candidates only)

Call for project proposals
20 december 2017

The Faculty of Arts intends to announce to the Netherlands Organization for Scientific Research (NWO) the submission of four PhD-project proposals, in the context of the PhDs in the Humanities program (formerly known as Sustainable Humanities). These project proposals will be selected in an internal procedure, for which the deadline is set at January 26, 2018, 2PM.

Laatst gewijzigd:20 december 2017 16:10

Meer nieuws

 • 21 juni 2018

  Grenzeloos lallen met Martijn Wieling op Lowlands Science

  Het is bekend dat alcoholgebruik spraak negatief beïnvloedt, maar hoe zit dat bij het spreken van een vreemde taal? Onderzoek suggereert dat het effect hier juist positief lijkt te zijn. Onduidelijk is echter wat er in de mond gebeurt. Dr. Martijn Wieling...

 • 08 juni 2018

  Waardedaling woningen in aardbevingsgebied tot 2015 gemiddeld 9,3%

  Woningen in het Groningse aardbevingsgebied zijn tot 2015 gemiddeld 9,3% in waarde gedaald. Dat concluderen promovendus Nicolás Durán en hoogleraar Ruimtelijke Econometrie Paul Elhorst van de Rijksuniversiteit Groningen. Zij analyseerden data van de...

 • 06 juni 2018

  RUG op plek 120 in QS ranking

  De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) staat dit jaar op plaats 120 in de QS World Top University Rankings 2019. Afgelopen twee jaar stond de RUG opplaats 113 in deze lijst van bijna 1.000 universiteiten wereldwijd. Op nationale schaal is Groningen dit...