Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

PhD positions NWO/Sustainable Humanities 2018 (internal candidates only)

Call for project proposals
20 december 2017

The Faculty of Arts intends to announce to the Netherlands Organization for Scientific Research (NWO) the submission of four PhD-project proposals, in the context of the PhDs in the Humanities program (formerly known as Sustainable Humanities). These project proposals will be selected in an internal procedure, for which the deadline is set at January 26, 2018, 2PM.

Laatst gewijzigd:20 december 2017 16:10

Meer nieuws

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.

 • 04 september 2018

  Weg met die systeemplafonds

  Als Zuidlarens jongetje vond hij al die oude gebouwen in de stad Groningen maar niks. De interesse in historische panden kwam pas later, tijdens zijn studie Bouwkunde. Als bouwkundige is René Bosscher nu verantwoordelijk voor de buitenkant van de gebouwen...