Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Nieuw in UGP: Groningen Journal of International Law

13 december 2017
GroJIL

Het Groningen Journal of International Law (GroJIL) is opgericht in 2012 en is een not-for-profit, open-access, digitaal tijdschrift. Het tijdschrift wordt gerund door studenten van de Rijksuniversiteit Groningen, onder supervisie van een adviesraad van academici.

GroJIL wordt uitgegeven door vrijwilligers, studenten uit verschillende landen en weerspiegelt de bredere internationalisering van de wet. Het tijdschrift richt zich op ideeën die de rol en de uitdagingen van het internationale recht van de 21e eeuw aanpakken. GroJIL wil een erkend platform worden voor innovatie in de rechten met als doel de ontwikkeling van de internationale rechtsorde door middel van analyse, innovatieve ideeën, academische creativiteit en verkennende wetenschap.

Laatst gewijzigd:02 februari 2018 16:18

Meer nieuws

 • 24 september 2018

  Keurig groen gedrag kan sociaal verrekte ongemakkelijk zijn

  Waarom is het zo moeilijk een heilig boontje te zijn? Jan Willem Bolderdijk over zijn onderzoek naar de schurende randjes van duurzaam gedrag.

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.