Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Nieuw in UGP: Groningen Journal of International Law

13 december 2017
GroJIL

Het Groningen Journal of International Law (GroJIL) is opgericht in 2012 en is een not-for-profit, open-access, digitaal tijdschrift. Het tijdschrift wordt gerund door studenten van de Rijksuniversiteit Groningen, onder supervisie van een adviesraad van academici.

GroJIL wordt uitgegeven door vrijwilligers, studenten uit verschillende landen en weerspiegelt de bredere internationalisering van de wet. Het tijdschrift richt zich op ideeën die de rol en de uitdagingen van het internationale recht van de 21e eeuw aanpakken. GroJIL wil een erkend platform worden voor innovatie in de rechten met als doel de ontwikkeling van de internationale rechtsorde door middel van analyse, innovatieve ideeën, academische creativiteit en verkennende wetenschap.

Laatst gewijzigd:02 februari 2018 16:18

Meer nieuws

 • 12 november 2018

  Symposium 'Gaswinning, aardbevingen en wat nu?' op 15 november a.s.

  Het Groninger Universiteitsfonds (GUF) bestaat dit jaar 125 jaar. Tijdens een speciaal symposium met de titel ‘Gaswinning, aardbevingen en wat nu?’ op donderdag 15 november 2018, wordt daarom de 'Ubbo Emmiuspenning voor bijzondere maatschappelijke verdiensten'...

 • 06 november 2018

  Groningen blijft in trek bij Nederlandse en internationale studenten

  De Rijksuniversiteit Groningen telt per 1 november 2018 31.115 studenten met een ‘actieve eerste inschrijving’ voor een bachelor of masteropleiding. Dit is een stijging van 4,6% ten opzichte van 2017.Het totale aantal studenten dat ingeschreven is aan...

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...