Nieuw in UGP: Groningen Journal of International Law

13 december 2017
GroJIL

Het Groningen Journal of International Law (GroJIL) is opgericht in 2012 en is een not-for-profit, open-access, digitaal tijdschrift. Het tijdschrift wordt gerund door studenten van de Rijksuniversiteit Groningen, onder supervisie van een adviesraad van academici.

GroJIL wordt uitgegeven door vrijwilligers, studenten uit verschillende landen en weerspiegelt de bredere internationalisering van de wet. Het tijdschrift richt zich op ideeën die de rol en de uitdagingen van het internationale recht van de 21e eeuw aanpakken. GroJIL wil een erkend platform worden voor innovatie in de rechten met als doel de ontwikkeling van de internationale rechtsorde door middel van analyse, innovatieve ideeën, academische creativiteit en verkennende wetenschap.

Laatst gewijzigd:02 februari 2018 16:18