Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Gevraagd: nieuwe beelden voor kunstwerk SHA_RE!

13 december 2017
Lichtkunstwerk SHA_RE
Lichtkunstwerk SHA_RE

Beste onderzoekers, wetenschappers!

Ruim 3 jaar geleden heeft u foto's en/of video's aangeleverd voor het lichtkunstwerk SHA_RE in de Universiteitsbibliotheek Binnenstad. Nog dagelijks stromen die beelden door het inmiddels totaal vernieuwde trappenhuis. Tijdens de renovatie heeft het kunstwerk lang uitgestaan om beschermd te worden tegen stof en trillingen. Maar sinds de heropening ziet het er nog mooier uit.

Nu is het tijd voor nieuwe foto's en nieuwe video's!

U heeft niet stilgezeten de afgelopen jaren en ongetwijfeld mooi en belangwekkend onderzoek gedaan. Dat werk verdient het om getoond te worden aan bezoekers van de UB Binnenstad. Wilt u of een van uw collega's iets sturen, dan kan dat rechtstreeks naar mij, Peter Musschenga, maker van SHA_RE.

Stuur uw materiaal!

Graag ontvang ik uw onderzoeksbeelden, heel graag ook video's.

Dat mag nu meteen, maar uiteraard ook altijd wanneer u iets nieuws heeft. Ik zorg voor de eventuele bewerking van het materiaal en upload het naar de server van het lichtkunstwerk.

Alvast bedankt voor uw medewerking!
Vriendelijke groet,

Peter Musschenga
Laatst gewijzigd:02 februari 2018 16:18
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 21 juni 2018

  Grenzeloos lallen met Martijn Wieling op Lowlands Science

  Het is bekend dat alcoholgebruik spraak negatief beïnvloedt, maar hoe zit dat bij het spreken van een vreemde taal? Onderzoek suggereert dat het effect hier juist positief lijkt te zijn. Onduidelijk is echter wat er in de mond gebeurt. Dr. Martijn Wieling...

 • 08 juni 2018

  Waardedaling woningen in aardbevingsgebied tot 2015 gemiddeld 9,3%

  Woningen in het Groningse aardbevingsgebied zijn tot 2015 gemiddeld 9,3% in waarde gedaald. Dat concluderen promovendus Nicolás Durán en hoogleraar Ruimtelijke Econometrie Paul Elhorst van de Rijksuniversiteit Groningen. Zij analyseerden data van de...

 • 06 juni 2018

  RUG op plek 120 in QS ranking

  De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) staat dit jaar op plaats 120 in de QS World Top University Rankings 2019. Afgelopen twee jaar stond de RUG opplaats 113 in deze lijst van bijna 1.000 universiteiten wereldwijd. Op nationale schaal is Groningen dit...