Gevraagd: nieuwe beelden voor kunstwerk SHA_RE!

13 december 2017
Lichtkunstwerk SHA_RE

Beste onderzoekers, wetenschappers!

Ruim 3 jaar geleden heeft u foto's en/of video's aangeleverd voor het lichtkunstwerk SHA_RE in de Universiteitsbibliotheek Binnenstad. Nog dagelijks stromen die beelden door het inmiddels totaal vernieuwde trappenhuis. Tijdens de renovatie heeft het kunstwerk lang uitgestaan om beschermd te worden tegen stof en trillingen. Maar sinds de heropening ziet het er nog mooier uit.

Nu is het tijd voor nieuwe foto's en nieuwe video's!

U heeft niet stilgezeten de afgelopen jaren en ongetwijfeld mooi en belangwekkend onderzoek gedaan. Dat werk verdient het om getoond te worden aan bezoekers van de UB Binnenstad. Wilt u of een van uw collega's iets sturen, dan kan dat rechtstreeks naar mij, Peter Musschenga, maker van SHA_RE.

Stuur uw materiaal!

Graag ontvang ik uw onderzoeksbeelden, heel graag ook video's.

Dat mag nu meteen, maar uiteraard ook altijd wanneer u iets nieuws heeft. Ik zorg voor de eventuele bewerking van het materiaal en upload het naar de server van het lichtkunstwerk.

Alvast bedankt voor uw medewerking!
Vriendelijke groet,

Peter Musschenga