Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Gevraagd: nieuwe beelden voor kunstwerk SHA_RE!

13 december 2017
Lichtkunstwerk SHA_RE
Lichtkunstwerk SHA_RE

Beste onderzoekers, wetenschappers!

Ruim 3 jaar geleden heeft u foto's en/of video's aangeleverd voor het lichtkunstwerk SHA_RE in de Universiteitsbibliotheek Binnenstad. Nog dagelijks stromen die beelden door het inmiddels totaal vernieuwde trappenhuis. Tijdens de renovatie heeft het kunstwerk lang uitgestaan om beschermd te worden tegen stof en trillingen. Maar sinds de heropening ziet het er nog mooier uit.

Nu is het tijd voor nieuwe foto's en nieuwe video's!

U heeft niet stilgezeten de afgelopen jaren en ongetwijfeld mooi en belangwekkend onderzoek gedaan. Dat werk verdient het om getoond te worden aan bezoekers van de UB Binnenstad. Wilt u of een van uw collega's iets sturen, dan kan dat rechtstreeks naar mij, Peter Musschenga, maker van SHA_RE.

Stuur uw materiaal!

Graag ontvang ik uw onderzoeksbeelden, heel graag ook video's.

Dat mag nu meteen, maar uiteraard ook altijd wanneer u iets nieuws heeft. Ik zorg voor de eventuele bewerking van het materiaal en upload het naar de server van het lichtkunstwerk.

Alvast bedankt voor uw medewerking!
Vriendelijke groet,

Peter Musschenga
Laatst gewijzigd:02 februari 2018 16:18
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.

 • 04 september 2018

  Weg met die systeemplafonds

  Als Zuidlarens jongetje vond hij al die oude gebouwen in de stad Groningen maar niks. De interesse in historische panden kwam pas later, tijdens zijn studie Bouwkunde. Als bouwkundige is René Bosscher nu verantwoordelijk voor de buitenkant van de gebouwen...