Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Gevraagd: nieuwe beelden voor kunstwerk SHA_RE!

13 december 2017
Lichtkunstwerk SHA_RE
Lichtkunstwerk SHA_RE

Beste onderzoekers, wetenschappers!

Ruim 3 jaar geleden heeft u foto's en/of video's aangeleverd voor het lichtkunstwerk SHA_RE in de Universiteitsbibliotheek Binnenstad. Nog dagelijks stromen die beelden door het inmiddels totaal vernieuwde trappenhuis. Tijdens de renovatie heeft het kunstwerk lang uitgestaan om beschermd te worden tegen stof en trillingen. Maar sinds de heropening ziet het er nog mooier uit.

Nu is het tijd voor nieuwe foto's en nieuwe video's!

U heeft niet stilgezeten de afgelopen jaren en ongetwijfeld mooi en belangwekkend onderzoek gedaan. Dat werk verdient het om getoond te worden aan bezoekers van de UB Binnenstad. Wilt u of een van uw collega's iets sturen, dan kan dat rechtstreeks naar mij, Peter Musschenga, maker van SHA_RE.

Stuur uw materiaal!

Graag ontvang ik uw onderzoeksbeelden, heel graag ook video's.

Dat mag nu meteen, maar uiteraard ook altijd wanneer u iets nieuws heeft. Ik zorg voor de eventuele bewerking van het materiaal en upload het naar de server van het lichtkunstwerk.

Alvast bedankt voor uw medewerking!
Vriendelijke groet,

Peter Musschenga
Laatst gewijzigd:02 februari 2018 16:18
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 19 maart 2018

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

 • 16 maart 2018

  Kunst kan dorp weerbaarder maken

  Kunst-georiënteerde gemeenschapsactiviteiten kunnen bijdragen aan het opbouwen van veerkracht in dorpen. Dergelijke projecten bieden de kans om inwoners meer met elkaar en hun gemeenschap te verbinden. Inwoners zijn vervolgens meer bereid en beter in...

 • 14 maart 2018

  Kiezer straft politieke partijen voor besturen gemeente

  Politieke partijen die deelnemen aan het gemeentebestuur verliezen bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen gemiddeld vier tot acht procent van hun raadszetels. Voor partijen die weinig wethouders leveren is dit verlies twee keer zo groot als voor...