Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Memorandum of understanding World Vision International

13 oktober 2017

On Tuesday 10 October 2017, World Vision International and University of Groningen signed a global memorandum of understanding on directorate level for cooperation in education and research.

The signing of this document by Prof. dr. Sibrand Poppema (President of the University of Groningen), Dr. Dan Kelly (Vice President of Humanitarian and Emergency Affairs) and Dr. Charles Owubah (Vice President of Evidence and Learning) marks an important moment for a long-lasting partnership between two eminent institutions. Prof. Andrej Zwitter, Dean of University College Fryslân, and Joost Herman, Director of Globalisation Studies Groningen and President of the NOHA Network, are delighted about the prospect of extending the existent collaboration into the domains of humanitarian and development aid both in research as well as in education.

Substantial part of the collaboration is the joint work on the early warning and early action system “WorldView” lead by Chris Hoffman (Regional Disaster Management Director East Africa, World Vision International) and the establishment of the Humanitarian Impact Institute.

World Vision International and University of Groningen signed MoU
World Vision International and University of Groningen signed MoU
Laatst gewijzigd:17 oktober 2017 09:21

Meer nieuws

 • 20 maart 2018

  Kunst kan dorp weerbaarder maken

  Kunst-georiënteerde gemeenschapsactiviteiten kunnen bijdragen aan het opbouwen van veerkracht in dorpen. Dergelijke projecten bieden de kans om inwoners meer met elkaar en hun gemeenschap te verbinden. Inwoners zijn vervolgens meer bereid en beter in...

 • 19 maart 2018

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

 • 14 maart 2018

  Kiezer straft politieke partijen voor besturen gemeente

  Politieke partijen die deelnemen aan het gemeentebestuur verliezen bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen gemiddeld vier tot acht procent van hun raadszetels. Voor partijen die weinig wethouders leveren is dit verlies twee keer zo groot als voor...