Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Boekencollectie prof. W.J. Aerts (1926-2017)

19 oktober 2017
Prof. W.J. Aerts
Prof. W.J. Aerts

Op 8 februari van dit jaar overleed prof. Willem Johan Aerts. Professor Aerts was van 1967 tot 1990 aan de Rijksuniversiteit Groningen verbonden, eerst als lector en vanaf 1980 als Hoogleraar Middel- en Nieuwgrieks.

In overleg met de familie Aerts is de omvangrijke boekencollectie van Professor Aerts overgebracht naar de Universiteitsbibliotheek. Het merendeel van deze collectie heeft uiteraard betrekking op zijn leeropdracht, met veel aandacht voor de kunst en cultuur van het Byzantijnse Rijk. Met de verwerking van de collectie is inmiddels begonnen.

Meer informatie

Laatst gewijzigd:02 februari 2018 16:18

Meer nieuws