Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Dag van de Groninger Geschiedenis

17 oktober 2017

Afgelopen zaterdag 14 oktober was de Universiteitsbibliotheek vertegenwoordigd op de druk bezochte Dag van de Groninger Geschiedenis in de Groninger Archieven.

Medewerkers van de afdeling Bijzondere Collecties toonden daar een aantal items die aansloten bij het thema van de dag: "geluk". Ook verstrekten zij  informatie over de UB in het algemeen.

Links: Jaline de Groot
Links: Jaline de Groot

Links op de foto: Jaline de Groot, voormalig stagiaire op de afdeling BC. Jaline won die dag de Publieksprijs voor haar scriptie over het Botanisch Laboratorium!

Laatst gewijzigd:02 februari 2018 16:18

Meer nieuws

 • 21 december 2017

  Broerstraat 5, Nummer 4, december 2017

  De hoofdpersonen in het decembernummer van ons alumnimagazine Broerstraat 5 leggen een positieve daadkracht aan de dag, die blijk geeft van veel optimisme voor de toekomst.

 • 15 november 2017

  RUG beste brede klassieke universiteit van Nederland

  Tien bacheloropleidingen aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) krijgen dit jaar van de Keuzegids Nederlandse Universiteiten het kwaliteitszegel Topopleiding. In de lijst van Beste Universiteiten staat de universiteit van het Noorden in de categorie...

 • 26 oktober 2017

  Eerste transport Metamorfoze: UB-collecties gedigitaliseerd

  Donderdag 26 oktober arriveerde een vrachtwagen bij de Universiteitsbibliotheek Binnenstad om de eerste vracht boeken op te halen die in het kader van het Metamorfoze-project gedigitaliseerd gaan worden.