Dag van de Groninger Geschiedenis

17 oktober 2017

Afgelopen zaterdag 14 oktober was de Universiteitsbibliotheek vertegenwoordigd op de druk bezochte Dag van de Groninger Geschiedenis in de Groninger Archieven.

Medewerkers van de afdeling Bijzondere Collecties toonden daar een aantal items die aansloten bij het thema van de dag: "geluk". Ook verstrekten zij  informatie over de UB in het algemeen.

Links: Jaline de Groot

Links op de foto: Jaline de Groot, voormalig stagiaire op de afdeling BC. Jaline won die dag de Publieksprijs voor haar scriptie over het Botanisch Laboratorium!

Laatst gewijzigd:02 februari 2018 16:18