Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Stimmen fan Fryslân: Recording the linguistic landscape of Fryslân

20 juli 2017

The project “Stimmen fan Fryslân” (Voices of Fryslân) is one of the projects of Lân fan Taal for the European Capital of Culture 2018. Dr. Nanna Haug Hilton (Assistant Professor of Sociolinguistics) of the Theoretical and Empirical Linguistics research group is the initiator of this project.

Laatst gewijzigd:23 juli 2018 13:12

Meer nieuws

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.

 • 04 september 2018

  Weg met die systeemplafonds

  Als Zuidlarens jongetje vond hij al die oude gebouwen in de stad Groningen maar niks. De interesse in historische panden kwam pas later, tijdens zijn studie Bouwkunde. Als bouwkundige is René Bosscher nu verantwoordelijk voor de buitenkant van de gebouwen...