Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Professor Tammo Bijmolt wint Jan-Benedict E.M. Steenkamp Award for Long-Term Impactt

16 juni 2017

Prof. Tammo Bijmolt en zijn collega's Jorna Leenheer, Harald van Heerde en Ale Smidts winnen de 2017 Jan-Benedict E.M. Steenkamp Award for Long-Term Impact. Hun onderzoek Do loyalty programs really enhance behavioral loyalty? An empirical analysis accounting for self-selecting members is geselecteerd door de Europese Marketing Academie (EMAC) en het International Journal of Research in Marketing (IJRM) vanwege hun exceptionele bijdrage aan het academische marketing onderzoek, door het laten zien van de impact op de lange termijn. Tien jaar geleden won Tammo de 2007 IJRM Best Paper Award met deze publicatie.

See for more info: http://www.rug.nl/feb/news/2017/tammo-bijmolt-wins-the-2017-steenkamp-award-for-long-term-impact

Laatst gewijzigd:16 juni 2017 11:15

Meer nieuws

 • 20 maart 2018

  Kunst kan dorp weerbaarder maken

  Kunst-georiënteerde gemeenschapsactiviteiten kunnen bijdragen aan het opbouwen van veerkracht in dorpen. Dergelijke projecten bieden de kans om inwoners meer met elkaar en hun gemeenschap te verbinden. Inwoners zijn vervolgens meer bereid en beter in...

 • 19 maart 2018

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

 • 14 maart 2018

  Kiezer straft politieke partijen voor besturen gemeente

  Politieke partijen die deelnemen aan het gemeentebestuur verliezen bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen gemiddeld vier tot acht procent van hun raadszetels. Voor partijen die weinig wethouders leveren is dit verlies twee keer zo groot als voor...