Skip to ContentSkip to Navigation
About us Latest news News News articles

CRASIS Ancient World Seminar - Summer notice

09 juni 2017

At the start of the 2017-2018 academic year, CRASIS will be back as usual with our monthly Ancient World Seminars. Outstanding scholars from Groningen and elsewhere will be invited to elaborate on their fields of research and hopefully spark interesting discussions amongst the participants.

In August, we will publish a detailed version of the program on this website. By then, more information will also be added on the CRASIS Master Class and Annual Meeting, scheduled for the beginning of 2018.

For now, the whole CRASIS-team wishes you a great Summer, and if you have any questions or suggestions, please do not hesitate to contact us via e-mail, facebook, or personally!

Laatst gewijzigd:03 januari 2022 10:11

Meer nieuws

 • 11 november 2021

  Theologie voor tiende keer topopleiding!

  In 2022 zijn de bacheloropleidingen Theologie en Religiewetenschappen van de RUG wederom aangemerkt als Topopleiding. Theologie behoort bij de tien beste bacheloropleidingen van Nederland.

 • 26 oktober 2021

  Nieuw academisch instituut voor werk en zingeving

  De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) en AOG Contractonderwijs (AOG) lanceren op 28 oktober de ‘Emmius School voor werk en zingeving’. Daarmee bieden de RUG en AOG als eerste in Nederland academische programma’s op het gebied van werk en zingeving.

 • 05 oktober 2021

  Michael Jackson-fans geven vorm aan betekenisvol leven via hun idool

  Michael Jacksons dood in 2009 zorgde wereldwijd voor verdriet. Nog steeds bestaan er herdenkingspraktijken ter nagedachtenis van de popster, zoals een virtueel maandelijks gebed en een jaarlijkse pelgrimage. Religiewetenschapper Fardo Eringa...