About us Latest news News News articles

CRASIS Ancient World Seminar - Summer notice

09 juni 2017

At the start of the 2017-2018 academic year, CRASIS will be back as usual with our monthly Ancient World Seminars. Outstanding scholars from Groningen and elsewhere will be invited to elaborate on their fields of research and hopefully spark interesting discussions amongst the participants.

In August, we will publish a detailed version of the program on this website. By then, more information will also be added on the CRASIS Master Class and Annual Meeting, scheduled for the beginning of 2018.

For now, the whole CRASIS-team wishes you a great Summer, and if you have any questions or suggestions, please do not hesitate to contact us via e-mail, facebook, or personally!

Laatst gewijzigd:09 juni 2017 14:15