Geen akkoord VSNU en Oxford University Press

30 mei 2017

Vanaf 1 juni zullen de Nederlandse universiteiten geen toegang hebben tot de recentste tijdschriftartikelen van Oxford University Press.
Dit is het gevolg van het vastlopen van de onderhandelingen tussen de Nederlandse universiteiten (VSNU) en Oxford University Press, met name op het punt van open access.
Wij behouden toegang tot de artikelen die gepubliceerd zijn vóór 1 mei 2017, maar blijven verstoken van de artikelen die daarna worden gepubliceerd.

Laatst gewijzigd:02 februari 2018 16:18
printOok beschikbaar in het: English