Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Geen akkoord VSNU en Oxford University Press

30 mei 2017

Vanaf 1 juni zullen de Nederlandse universiteiten geen toegang hebben tot de recentste tijdschriftartikelen van Oxford University Press.
Dit is het gevolg van het vastlopen van de onderhandelingen tussen de Nederlandse universiteiten (VSNU) en Oxford University Press, met name op het punt van open access.
Wij behouden toegang tot de artikelen die gepubliceerd zijn vóór 1 mei 2017, maar blijven verstoken van de artikelen die daarna worden gepubliceerd.

Laatst gewijzigd:02 februari 2018 16:18
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 21 december 2017

  Broerstraat 5, Nummer 4, december 2017

  De hoofdpersonen in het decembernummer van ons alumnimagazine Broerstraat 5 leggen een positieve daadkracht aan de dag, die blijk geeft van veel optimisme voor de toekomst.

 • 15 november 2017

  RUG beste brede klassieke universiteit van Nederland

  Tien bacheloropleidingen aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) krijgen dit jaar van de Keuzegids Nederlandse Universiteiten het kwaliteitszegel Topopleiding. In de lijst van Beste Universiteiten staat de universiteit van het Noorden in de categorie...

 • 26 oktober 2017

  Eerste transport Metamorfoze: UB-collecties gedigitaliseerd

  Donderdag 26 oktober arriveerde een vrachtwagen bij de Universiteitsbibliotheek Binnenstad om de eerste vracht boeken op te halen die in het kader van het Metamorfoze-project gedigitaliseerd gaan worden.