Feestweek heropening UB Binnenstad 2017

12 mei 2017
Feestelijke heropening!
"Tijdens de verkoop gaat de verbouwing gewoon door..."

De afgelopen drie jaar is het gebouw van de UB Binnenstad grondig gerenoveerd. Dat bracht bij tijd en wijle flink wat overlast met zich mee: we wilden op elk moment zoveel mogelijk studieplekken open houden terwijl de verbouwing doorging.

Vanaf medio mei 2017 hebben studenten en medewerkers van de RUG de beschikking over 2100 studieplekken met alle technische voorzieningen: veel stopcontacten voor alle meegebrachte devices, en natuurlijk supersnel draadloos internet. De studie- en werkomgeving is bovendien prettiger door beter gebruik van daglicht, betere luchtkwaliteit en een logischere indeling van de verschillende soorten studieplekken.

De koffiekamers zijn van alle gemakken voorzien!

The University of Groningen Library: Where the Shhh happens...

Einde overlast. Einde lawaai. Vanaf nu is het weer heerlijk stil op de studiezalen. Maar eerst... Feest!

U bent van harte uitgenodigd voor de heropening van de Universiteitsbibliotheek Binnenstad van 30 mei t/m 2 juni! Een hele week bomvol met activiteiten voor iedereen:

• BREAKING: Arjen Lubach opent de Open dag!
  • Walk-in support voor onderzoekers
  • Lunchconcerten in het trappenhuis
  • Rondleidingen 'Achter de schermen van de UB'
  • pUBquiz