Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

ARE YOU IN THE EBF BOARD 2017-2018?

07 maart 2017

Applications for the EBF Board 2017-2018 are open now. Do you want to have the experience of a lifetime? Do you want to develop yourself on a personal and professional level? Are you enthusiastic, driven and are you ready for your next challenge? Apply now for the EBF Board! We are looking for the following positions: Chairman, Vice-Chairman, Secretary & HR, Treasurer, IT& Marketing, Commercial Officer, Project Officer & Career Officer. Applications will close on the 24th of March, 23.59.

If you have any questions regarding a board year at the EBF, take a look in our information brochure, visit the website (www.ebfgroningen.nl/board) or feel free to contact one of the EBF Board members for a cup of coffee. You can also send an e-mail to l.kistemaker@ebfgroningen.nl or come by at the EBF Board room (5414.0046). We would love to share our experiences with you!

EBF Board 2017-2018
EBF Board 2017-2018
Laatst gewijzigd:07 maart 2017 09:09

Meer nieuws

 • 14 juni 2018

  Bringing Physical Internet to life

  Van maandag 18 tot vrijdag 22 juni vindt het vijfde internationale Physical Internet congres (#IPIC2018) plaats in Groningen. De Rijksuniversiteit Groningen organiseert dit congres samen met de logistieke sector. Meer dan 250 wetenschappers en vertegenwoordigers...

 • 11 juni 2018

  Een nieuw tijdperk voor organisationele relaties | Oratie David Langley | Dinsdag 19 juni

  Nieuwe, veelbelovende internet-afhankelijke technologieën zoals digital fabrication, internet of things, blockchain en distributed artificial Intelligence worden steeds populairder. Prof. David Langley geeft in zijn oratie een toelichting op zijn ideeën...

 • 08 juni 2018

  Lara Lobschat wint MOA Insights Scientist Award

  Lara Lobschat heeft de MOA Insights Scientist Award gewonnen. De universitair docent Marketing kreeg de prijs voor haar proefschrift over online communicatie. Vanwege de praktische relevantie kreeg ze voor haar onderzoek eerder een ‘early career grant’...