Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

8 March: Giacomo Baggio awarded a six-month fellowship by the Sheng Yen Education Foundation

08 maart 2017

Our Phd student Giacomo Baggio has been awarded a six-month fellowship by the Sheng Yen Education Foundation, and will be visiting scholar in the Graduate Institute of Religious Studies at the National Cheng Chi University, in Taipei, from March to September 2017.

During his stay in Taiwan, Mr. Baggio will conduct further research for his doctoral dissertation on the text Zhu Weimojie jing 注維摩結經 [T 1775] and the genre of commentary in Chinese Buddhism.

Laatst gewijzigd:17 maart 2017 17:20

Meer nieuws

 • 21 februari 2018

  Provincie en RUG maken werk van duurzame landbouw

  De Provincie Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) slaan de handen ineen om de landbouwsector verder te verduurzamen. Hiertoe wordt een Bijzondere Leerstoel Natuurinclusieve Landbouw opgericht aan de RUG. De Provincie​draagt via haar Programma...

 • 19 februari 2018

  Prinses Beatrix en Prinses Mabel bij uitreiking 4e Prins Friso Ingenieursprijs in Groningen

  Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) reikt op 21 maart 2018 voor de vierde keer de Prins Friso Ingenieursprijs uit aan de Ingenieur van het Jaar. Ook dit jaar zijn Prinses Beatrix en Prinses Mabel hierbij aanwezig. ​De Rijksuniversiteit Groningen,...

 • 15 februari 2018

  Populaire wetenschapsblogger deelt spintronicafilm

  Een filmpje over het onderzoek van RUG-natuurkundige Bart van Wees is opgepikt door de populaire wetenschapsblogger Hashem Al-Ghaili. Via zijn Facebook site is de film in een paar dagen tijd meer dan 260.000 keer bekeken en ruim 2.100 keer gedeeld....