Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Nieuwe Straks Student voor studiekiezers

17 januari 2017

De nieuwe Straks Student, het voorlichtingsmagazine van de RUG voor studiekiezers, is uit. In Straks Student kun je lezen over studies, studentenleven en Groningen.

Leerlingen die in het bestand van de RUG staan krijgen het magazine automatisch thuisgestuurd. De artikelen zijn ook te lezen via deze pdf van Straks Student. In deze editie van Straks Student onder meer:

 • Open Dag RUG
 • Terugblik op de eerste maanden
 • Student bij Nobelprijswinnaar Ben Feringa
 • De kamer van een student
 • Jonge onderzoekers over 2Pac en seksualiteit bij jongeren
 • Tips voor kamerzoekers
 • Dagboek van een student
 • Video’s over opleidingen
Laatst gewijzigd:22 maart 2017 10:05

Meer nieuws

 • 12 november 2018

  Symposium 'Gaswinning, aardbevingen en wat nu?' op 15 november a.s.

  Het Groninger Universiteitsfonds (GUF) bestaat dit jaar 125 jaar. Tijdens een speciaal symposium met de titel ‘Gaswinning, aardbevingen en wat nu?’ op donderdag 15 november 2018, wordt daarom de 'Ubbo Emmiuspenning voor bijzondere maatschappelijke verdiensten'...

 • 06 november 2018

  Groningen blijft in trek bij Nederlandse en internationale studenten

  De Rijksuniversiteit Groningen telt per 1 november 2018 31.115 studenten met een ‘actieve eerste inschrijving’ voor een bachelor of masteropleiding. Dit is een stijging van 4,6% ten opzichte van 2017.Het totale aantal studenten dat ingeschreven is aan...

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...