Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

New Postdoctoral Researcher Marco Dell'Erba

15 January 2017

In February 2017, Marco Dell'Erba joined the GCEFSL as a Postdoctoral researcher within the research project 'Towards Sustainable Financial Practices'. Marco obtained his Ph D at the University of Rome and the University of Paris 1 Pantheon-Sorbonne with the thesis on the regulation of hedge funds. Before joining the GCEFSL, he was a Postdoctoral fellow at the University of Singapore and the Laboratory of Excellence for Financial Regulation (LabExRéFi) in Paris. His research will focus on the regulatory approach to financial innovation, FinTech and alternative sources of financing in the context of the EU Capital Markets Union.  

Last modified:12 July 2018 09.18 a.m.

More news

 • 12 November 2018

  Symposium 'Gaswinning, aardbevingen en wat nu?' op 15 november a.s.

  Het Groninger Universiteitsfonds (GUF) bestaat dit jaar 125 jaar. Tijdens een speciaal symposium met de titel ‘Gaswinning, aardbevingen en wat nu?’ op donderdag 15 november 2018, wordt daarom de 'Ubbo Emmiuspenning voor bijzondere maatschappelijke verdiensten'...

 • 06 November 2018

  Groningen remains popular with Dutch and International students

  De Rijksuniversiteit Groningen telt per 1 november 2018 31.115 studenten met een ‘actieve eerste inschrijving’ voor een bachelor of masteropleiding. Dit is een stijging van 4,6% ten opzichte van 2017.Het totale aantal studenten dat ingeschreven is aan...

 • 16 October 2018

  Digital Society Conference Dutch universities

  Digital information technology is permeating society ever deeper. It is now clear that digitalization will radically change virtually every aspect of society, not only in the Netherlands but across the world. That is why 14 Dutch universities, associated...