Nieuws: Browzine, Springer e-books en Elgar

17 januari 2017
Browzine

Browzine My Articles

In Browzine is het nu mogelijk tijdschriftartikelen te bewaren in collecties met My Articles. Deze instellingen worden gesychroniseerd met alle devices waarop Browzine is geinstalleerd.

Springer e-books

Ook in 2017 heeft de RUG toegang tot alle recente Engelstalige Springer e-books (2015, 2016 en 2017). De e-books zijn onbeperkt te lezen, downloaden en printen.

Elgar Encyclopedia of Environmental Law

De RUG heeft nu toegang tot de Elgar Encyclopedia of Environmental Law. Een belangrijk naslagwerk over juridische aspecten en theorieën en het recentste onderzoek op gebied van klimaatverandering.

Laatst gewijzigd:09 februari 2018 14:07