Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Nieuws: Browzine, Springer e-books en Elgar

17 januari 2017
Browzine
Browzine

Browzine My Articles

In Browzine is het nu mogelijk tijdschriftartikelen te bewaren in collecties met My Articles. Deze instellingen worden gesychroniseerd met alle devices waarop Browzine is geinstalleerd.

Springer e-books

Ook in 2017 heeft de RUG toegang tot alle recente Engelstalige Springer e-books (2015, 2016 en 2017). De e-books zijn onbeperkt te lezen, downloaden en printen.

Elgar Encyclopedia of Environmental Law

De RUG heeft nu toegang tot de Elgar Encyclopedia of Environmental Law. Een belangrijk naslagwerk over juridische aspecten en theorieën en het recentste onderzoek op gebied van klimaatverandering.

Laatst gewijzigd:09 februari 2018 14:07
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 20 maart 2018

  Kunst kan dorp weerbaarder maken

  Kunst-georiënteerde gemeenschapsactiviteiten kunnen bijdragen aan het opbouwen van veerkracht in dorpen. Dergelijke projecten bieden de kans om inwoners meer met elkaar en hun gemeenschap te verbinden. Inwoners zijn vervolgens meer bereid en beter in...

 • 19 maart 2018

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

 • 14 maart 2018

  Kiezer straft politieke partijen voor besturen gemeente

  Politieke partijen die deelnemen aan het gemeentebestuur verliezen bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen gemiddeld vier tot acht procent van hun raadszetels. Voor partijen die weinig wethouders leveren is dit verlies twee keer zo groot als voor...