Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Nieuws: Browzine, Springer e-books en Elgar

17 januari 2017
Browzine
Browzine

Browzine My Articles

In Browzine is het nu mogelijk tijdschriftartikelen te bewaren in collecties met My Articles. Deze instellingen worden gesychroniseerd met alle devices waarop Browzine is geinstalleerd.

Springer e-books

Ook in 2017 heeft de RUG toegang tot alle recente Engelstalige Springer e-books (2015, 2016 en 2017). De e-books zijn onbeperkt te lezen, downloaden en printen.

Elgar Encyclopedia of Environmental Law

De RUG heeft nu toegang tot de Elgar Encyclopedia of Environmental Law. Een belangrijk naslagwerk over juridische aspecten en theorieën en het recentste onderzoek op gebied van klimaatverandering.

Laatst gewijzigd:09 februari 2018 14:07

Meer nieuws

 • 24 september 2018

  Keurig groen gedrag kan sociaal verrekte ongemakkelijk zijn

  Waarom is het zo moeilijk een heilig boontje te zijn? Jan Willem Bolderdijk over zijn onderzoek naar de schurende randjes van duurzaam gedrag.

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.