Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Aangepaste openingstijden

20 december 2016

Tijdens en rondom de feestdagen gelden aangepaste openingstijden.

In verband met de feestdagen worden aanvragen geplaatst via facilitynet tussen vrijdag 23 december 2016 11.00 uur en maandag 2 januari 08.00 uur  pas vanaf maandag 2 januari 2017 in behandeling genomen. In geval van spoed kunt u contact opnemen met de bewakingsdienst 050 363 5520.


We are closed during the Holidays. Therefore, between Friday the 23th of December 11:00 till the 2th of January 08:00, orders placed on FacilityNet will be dealt with after the aforementioned date.  In case of emergency, you can contact the security service (050 363 5520 )

Laatst gewijzigd:16 juli 2017 15:33

Meer nieuws

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 09 oktober 2018

  Wat de wereld écht moet weten over leiderschap

  ‘Weet jij hoe vaak organisaties een verkeerde leider selecteren?’, vraagt Janka Stoker. ‘Volgens recent onderzoek van Gallup gebeurt dat in maar liefst 82% van de gevallen! Deze leiders werden vaak gekozen omdat ze toevallig uitblonken in hun vorige,...

 • 02 oktober 2018

  Young Academy Groningen verwelkomt acht nieuwe leden

  De Young Academy Groningen (YAG) heeft acht nieuwe leden benoemd uit verschillende vakgebieden van deRijksuniversiteit Groningen.Dr. Laura Bringmann, dr. Jan Willem Bolderdijk, dr. Nanna Hilton, dr. Tina Kretschmer, dr.Jocelien Olivier, dr. Saskia Peels,...