Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Thesis and internship event

17 november 2016

Op 23 november 2016 organiseren de MSc Finance en de MSC International Financial Management samen met studievereniging Risk de Thesis and Internship event. Hierbij helpen we studenten om een geschikt onderzoeksproject te vinden en een stageplek. Er zijn verschillende bedrijven en instellingen aanwezig die stageplekken aanbieden. Tijdens deze bijeenkomst wordt eveneens de IIM Finance Thesis Award voor de beste Finance thesis in 2015-2016 uitgereikt.

Laatst gewijzigd:24 november 2016 15:37
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 16 augustus 2018

  Rijksuniversiteit Groningen op plaats 66 in belangrijke Shanghai-ranking

  De Rijksuniversiteit Groningen is zeven plaatsen gedaald in de 2018 Academic Ranking of World Universities (ARWU, ook wel ‘Shanghai-ranking’). De RUG staat nu op 66 en is daarmee de op een na hoogste geklasseerde Nederlandse universiteit, na de Universiteit...

 • 16 augustus 2018

  Colleges volgen onder de (Noorder)zon

  Op donderdag 23 augustus barst het 10-daagse Noorderzon Performing Arts Festival weer los in het mooie Noorderplantsoen. Jong en oud komen dankzij de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) een stuk slimmer thuis van het goed bezochte en internationale Noorderzon...

 • 14 augustus 2018

  Business Research and Consulting | Nieuwe deadline zondag 19 augustus!

  Call to Dutch students: Geïnteresseerd in consultancy? Meld je dan aan voor het keuzevak Business Research and Consulting uiterlijk zondag 19 augustus voor 23.59 uur!