Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Lammertjan Dam verzorgt Masterclass voor The Asset

21 november 2016

Lammertjan Dam zal op vrijdagmiddag 25 november 2016 een masterclass verzorgen voor The Asset. Hij zal dan vertellen over zijn model om aandelenkoersen te voorspellen. Als je deze middag bij wilt wonen kun je je aanmelden via de webiste van The Asset: https://www.theasset.nl/educatie/meld-aan-the-asset-masterclasses/. Toegang is kosteloos voor lezers van The Asset.

Laatst gewijzigd:23 oktober 2017 09:57
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 21 juni 2018

  Grenzeloos lallen met Martijn Wieling op Lowlands Science

  Het is bekend dat alcoholgebruik spraak negatief beïnvloedt, maar hoe zit dat bij het spreken van een vreemde taal? Onderzoek suggereert dat het effect hier juist positief lijkt te zijn. Onduidelijk is echter wat er in de mond gebeurt. Dr. Martijn Wieling...

 • 08 juni 2018

  Waardedaling woningen in aardbevingsgebied tot 2015 gemiddeld 9,3%

  Woningen in het Groningse aardbevingsgebied zijn tot 2015 gemiddeld 9,3% in waarde gedaald. Dat concluderen promovendus Nicolás Durán en hoogleraar Ruimtelijke Econometrie Paul Elhorst van de Rijksuniversiteit Groningen. Zij analyseerden data van de...

 • 06 juni 2018

  RUG op plek 120 in QS ranking

  De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) staat dit jaar op plaats 120 in de QS World Top University Rankings 2019. Afgelopen twee jaar stond de RUG opplaats 113 in deze lijst van bijna 1.000 universiteiten wereldwijd. Op nationale schaal is Groningen dit...