Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Lammertjan Dam verzorgt Masterclass voor The Asset

21 november 2016

Lammertjan Dam zal op vrijdagmiddag 25 november 2016 een masterclass verzorgen voor The Asset. Hij zal dan vertellen over zijn model om aandelenkoersen te voorspellen. Als je deze middag bij wilt wonen kun je je aanmelden via de webiste van The Asset: https://www.theasset.nl/educatie/meld-aan-the-asset-masterclasses/. Toegang is kosteloos voor lezers van The Asset.

Laatst gewijzigd:23 oktober 2017 09:57
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 20 maart 2018

  Kunst kan dorp weerbaarder maken

  Kunst-georiënteerde gemeenschapsactiviteiten kunnen bijdragen aan het opbouwen van veerkracht in dorpen. Dergelijke projecten bieden de kans om inwoners meer met elkaar en hun gemeenschap te verbinden. Inwoners zijn vervolgens meer bereid en beter in...

 • 19 maart 2018

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

 • 14 maart 2018

  Kiezer straft politieke partijen voor besturen gemeente

  Politieke partijen die deelnemen aan het gemeentebestuur verliezen bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen gemiddeld vier tot acht procent van hun raadszetels. Voor partijen die weinig wethouders leveren is dit verlies twee keer zo groot als voor...