Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Lammertjan Dam verzorgt Masterclass voor The Asset

21 november 2016

Lammertjan Dam zal op vrijdagmiddag 25 november 2016 een masterclass verzorgen voor The Asset. Hij zal dan vertellen over zijn model om aandelenkoersen te voorspellen. Als je deze middag bij wilt wonen kun je je aanmelden via de webiste van The Asset: https://www.theasset.nl/educatie/meld-aan-the-asset-masterclasses/. Toegang is kosteloos voor lezers van The Asset.

Laatst gewijzigd:23 oktober 2017 09:57
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.

 • 04 september 2018

  Weg met die systeemplafonds

  Als Zuidlarens jongetje vond hij al die oude gebouwen in de stad Groningen maar niks. De interesse in historische panden kwam pas later, tijdens zijn studie Bouwkunde. Als bouwkundige is René Bosscher nu verantwoordelijk voor de buitenkant van de gebouwen...