Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Beëindiging Bankscope-abonnement per 1 januari 2017

23 november 2016

Bankscope bood jarenlang toegang tot financiële informatie over banken uit de hele wereld. Helaas zal de uitgever van Bankscope, Bureau van Dijk, deze data niet meer kunnen leveren vanaf 1 januari 2017.

De Universiteitsbibliotheek onderzoekt alternatieven voor Bankscope. We houden u op de hoogte van beslissingen die hierover genomen worden.

Voor nu adviseren we medewerkers en studenten die Bankscope-gegevens nodig hebben voor huidige of toekomstige onderzoeksprojecten, deze gegevens zoveel mogelijk te vergaren nu het nog kan, dus voor 31 december 2016.

Laatst gewijzigd:08 mei 2018 11:21

Meer nieuws

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 09 oktober 2018

  Wat de wereld écht moet weten over leiderschap

  ‘Weet jij hoe vaak organisaties een verkeerde leider selecteren?’, vraagt Janka Stoker. ‘Volgens recent onderzoek van Gallup gebeurt dat in maar liefst 82% van de gevallen! Deze leiders werden vaak gekozen omdat ze toevallig uitblonken in hun vorige,...

 • 02 oktober 2018

  Young Academy Groningen verwelkomt acht nieuwe leden

  De Young Academy Groningen (YAG) heeft acht nieuwe leden benoemd uit verschillende vakgebieden van deRijksuniversiteit Groningen.Dr. Laura Bringmann, dr. Jan Willem Bolderdijk, dr. Nanna Hilton, dr. Tina Kretschmer, dr.Jocelien Olivier, dr. Saskia Peels,...