Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

ATTENTIE: UB Binnenstad om 09.30 uur geopend

17 november 2016

In verband met de werkzaamheden en de bijbehorende geluidsoverlast, is de UB Binnenstad de komende 2 weken pas om 09:30 uur geopend.

 • week 47: 21 t/m 25 november
 • week 48: 28 november t/m 2 december

Excuses voor het ongemak!

Laatst gewijzigd:03 februari 2017 15:17

Meer nieuws

 • 09 oktober 2018

  Wat de wereld écht moet weten over leiderschap

  ‘Weet jij hoe vaak organisaties een verkeerde leider selecteren?’, vraagt Janka Stoker. ‘Volgens recent onderzoek van Gallup gebeurt dat in maar liefst 82% van de gevallen! Deze leiders werden vaak gekozen omdat ze toevallig uitblonken in hun vorige,...

 • 02 oktober 2018

  Young Academy Groningen verwelkomt acht nieuwe leden

  De Young Academy Groningen (YAG) heeft acht nieuwe leden benoemd uit verschillende vakgebieden van deRijksuniversiteit Groningen.Dr. Laura Bringmann, dr. Jan Willem Bolderdijk, dr. Nanna Hilton, dr. Tina Kretschmer, dr.Jocelien Olivier, dr. Saskia Peels,...

 • 02 oktober 2018

  Peter van Kampen over de samenwerking met Duitse instellingen

  Op slechts 50 kilometer afstand ten oosten van Groningen bevindt zich de vierde grootste economie ter wereld. Hoewel de fysieke grens met Duitsland weinig meer voorstelt, zijn er mentale drempels waardoor de samenwerking van Nederlandse bedrijven met...