Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

RUGCIC ronde tafel over disruptie beoordeeld met 8,9

13 oktober 2016

Tijdens elke Ronde Tafel bijeenkomst bieden we aan een select gezelschap van genodigde Basisleden van het Customer Insights Center van de Rijksuniversiteit Groningen (RUGCIC) een overzicht vanuit de wetenschap en de praktijk ten aanzien van een actueel en relevant thema rondom klantinzichten.

Deze Ronde Tafel bijeenkomsten zijn toegankelijk voor marketingmanagers, marketing intelligence managers en teamleads die persoonlijk worden uitgenodigd of collega's waaraan zij de uitnodiging intern doorsturen.

Klik hier voor het thema, de agenda en de locatie.

RUGCIC
RUGCIC
Laatst gewijzigd:04 november 2016 17:06
printView this page in: English

Meer nieuws