Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

New PhD researcher Margo Enthoven: "what makes entrepreneurship with a sustainability goal successful?"

27 October 2016

As of 1 October, Margo Enthoven MSc started her research at Campus Fryslân. Margo will do research in the field of Leadership and Sustainable Entrepreneurship.

Margo Enthoven
Margo Enthoven

Margo: "Entrepreneurship aimed at achieving social and environmental goals has the potential to catalyze sustainable development by providing value for society and the environment while achieving economic growth. But what makes entrepreneurship with a sustainability goal successful? During my PhD I want to provide insight into this question by finding which traits characterize a successful sustainable entrepreneur. With this research, I hope to be able to contribute to a more sustainable society."

Last modified:27 October 2016 2.14 p.m.

More news

 • 15 November 2018

  Dutch Higher Education Guide 2019: UG-programmes strong at the top

  Ten University of Groningen (UG) Bachelor’s degree programmes have been awarded the ‘Top Degree Programme’ title in this year’s Dutch Higher Education Guide (Keuzegids), placing them at the top of Dutch academic education. In the ‘Broad-based General...

 • 12 November 2018

  Symposium 'Gaswinning, aardbevingen en wat nu?' op 15 november a.s.

  Het Groninger Universiteitsfonds (GUF) bestaat dit jaar 125 jaar. Tijdens een speciaal symposium met de titel ‘Gaswinning, aardbevingen en wat nu?’ op donderdag 15 november 2018, wordt daarom de 'Ubbo Emmiuspenning voor bijzondere maatschappelijke verdiensten'...

 • 06 November 2018

  Groningen remains popular with Dutch and International students

  De Rijksuniversiteit Groningen telt per 1 november 2018 31.115 studenten met een ‘actieve eerste inschrijving’ voor een bachelor of masteropleiding. Dit is een stijging van 4,6% ten opzichte van 2017.Het totale aantal studenten dat ingeschreven is aan...