Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Verhuizing van de Servicebalie en Selfservicekasten naar de derde verdieping

17 oktober 2016

Met ingang van woensdag 19 oktober is de Servicebalie te vinden in de hal van het trappenhuis van de derde verdieping van de UB Binnenstad. Door de verhuizing naar de derde verdieping is er woensdagochtend een beperkte dienstverlening bij de Servicebalie.

De Selfservicekasten gaan dinsdagavond 18 oktober verhuizen, waardoor dinsdagavond de Selfservicekasten op twee plekken beschikbaar zijn: op de eerste en de derde verdieping. Vanaf woensdag 19 oktober zullen de Selfservicekasten met aangevraagde en gereserveerde boeken in de studiezaal op de derde verdieping van de UB Binnenstad staan: rechtdoor door de printsluis en dan meteen aan de linkerkant. De uitleenapparaten zullen te vinden zijn in de printsluis van de derde verdieping, naast de Servicebalie en één op de begane grond.

Laatst gewijzigd:02 februari 2018 16:18

Meer nieuws

 • 15 november 2018

  Keuzegids 2019: RUG-opleidingen constant in de Nederlandse top

  Tien bacheloropleidingen aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) krijgen dit jaar van de Keuzegids Universiteiten het kwaliteitszegel Topopleiding, waarmee ze tot de top van het Nederlandse wetenschappelijke onderwijs behoren. In de categorie ‘Brede...

 • 12 november 2018

  Symposium 'Gaswinning, aardbevingen en wat nu?' op 15 november a.s.

  Het Groninger Universiteitsfonds (GUF) bestaat dit jaar 125 jaar. Tijdens een speciaal symposium met de titel ‘Gaswinning, aardbevingen en wat nu?’ op donderdag 15 november 2018, wordt daarom de 'Ubbo Emmiuspenning voor bijzondere maatschappelijke verdiensten'...

 • 06 november 2018

  Groningen blijft in trek bij Nederlandse en internationale studenten

  De Rijksuniversiteit Groningen telt per 1 november 2018 31.115 studenten met een ‘actieve eerste inschrijving’ voor een bachelor of masteropleiding. Dit is een stijging van 4,6% ten opzichte van 2017.Het totale aantal studenten dat ingeschreven is aan...