Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Verhuizing van de Servicebalie en Selfservicekasten naar de derde verdieping

17 oktober 2016

Met ingang van woensdag 19 oktober is de Servicebalie te vinden in de hal van het trappenhuis van de derde verdieping van de UB Binnenstad. Door de verhuizing naar de derde verdieping is er woensdagochtend een beperkte dienstverlening bij de Servicebalie.

De Selfservicekasten gaan dinsdagavond 18 oktober verhuizen, waardoor dinsdagavond de Selfservicekasten op twee plekken beschikbaar zijn: op de eerste en de derde verdieping. Vanaf woensdag 19 oktober zullen de Selfservicekasten met aangevraagde en gereserveerde boeken in de studiezaal op de derde verdieping van de UB Binnenstad staan: rechtdoor door de printsluis en dan meteen aan de linkerkant. De uitleenapparaten zullen te vinden zijn in de printsluis van de derde verdieping, naast de Servicebalie en één op de begane grond.

Laatst gewijzigd:02 februari 2018 16:18
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws