Nieuwe inlogprocedure voor de bibliotheek-app

12 oktober 2016

Let op: inloggen in de bibliotheek-app

Vanwege veranderingen in het achterliggende bibliotheeksysteem, dienen gebruikers van onze app voortaan een actief app-account hebben. Dit is niet dezelfde inlogcode die u gebruikt voor SmartCat!

Om in te loggen op de bibliotheek-app volgt u deze stappen:

1. Ga naar https://libraryapp.ub.rug.nl
  2. Activeer uw app-account

2.1 Als u nog geen activatiecode heeft, klikt u op de link 'Vraag een nieuwe actievatiecode aan'. Vervolgens vult u uw lenernummer in en klikt u op 'Vraag code aan'. U ontvangt dan een e-mail met een activatiecode. Als u al een activatiecode heeft, kunt u deze stap overslaan.

2.2 Gebruik uw activatiecode om een app-wachtwoord aan te maken. Vul uw lenernummer (streepjescode), de activatiecode en een nieuw wachtwoord in op https://libraryapp.ub.rug.nl en klik op 'Activeer account'. Als u een 'succes'-bericht ziet, kunt u uw lenernummer en nieuwe wachtwoord gebruiken om in de bibliotheek-app in te loggen.

Laatst gewijzigd:02 februari 2018 16:18
printOok beschikbaar in het: English