Tom Kliphuis, CEO VGZ, spreekt over rol zorgverzekeraar bij Alumnikring 't Gooi op 3/10

08 september 2016

Op 3 oktober 2016 is Tom Kliphuis gastspreker tijdens de bijeenkomst van Alumnikring 't Gooi. Tom is RUG-alumnus bedrijfskunde en CEO van VGZ, de op één na grootste zorgverzekeraar van Nederland. Hij gaat spreken over het Nederlandse zorgstelsel en gaat graag de discussie aan over de rol van verzekeraars versus die van dokters, werkt de marktwerking in de zorg, of hoe houden we de zorg betaalbaar?

Verder gaat Ellen Nollen vertellen over nieuwe ontwikkelingen binnen het door de 'Gooische Groningers' gesponsorde onderzoek naar verouderingsziekten. Uiteraard is er ook alle ruimte om bij te praten met oud studiegenoten, of om nieuwe contacten op te doen.

Meer informatie en/of aanmelden voor deze bijeenkomst kan via uef@rug.nl. Zie ook het volledige programma van deze bijeenkomst.

Tom Kliphuis
Laatst gewijzigd:11 juli 2018 14:13