Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Tom Kliphuis, CEO VGZ, spreekt over rol zorgverzekeraar bij Alumnikring 't Gooi op 3/10

08 september 2016

Op 3 oktober 2016 is Tom Kliphuis gastspreker tijdens de bijeenkomst van Alumnikring 't Gooi. Tom is RUG-alumnus bedrijfskunde en CEO van VGZ, de op één na grootste zorgverzekeraar van Nederland. Hij gaat spreken over het Nederlandse zorgstelsel en gaat graag de discussie aan over de rol van verzekeraars versus die van dokters, werkt de marktwerking in de zorg, of hoe houden we de zorg betaalbaar?

Verder gaat Ellen Nollen vertellen over nieuwe ontwikkelingen binnen het door de 'Gooische Groningers' gesponsorde onderzoek naar verouderingsziekten. Uiteraard is er ook alle ruimte om bij te praten met oud studiegenoten, of om nieuwe contacten op te doen.

Meer informatie en/of aanmelden voor deze bijeenkomst kan via uef@rug.nl. Zie ook het volledige programma van deze bijeenkomst.

Tom Kliphuis
Laatst gewijzigd:11 juli 2018 14:13

Meer nieuws

 • 15 november 2018

  Keuzegids 2019: RUG-opleidingen constant in de Nederlandse top

  Tien bacheloropleidingen aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) krijgen dit jaar van de Keuzegids Universiteiten het kwaliteitszegel Topopleiding, waarmee ze tot de top van het Nederlandse wetenschappelijke onderwijs behoren. In de categorie ‘Brede...

 • 12 november 2018

  Symposium 'Gaswinning, aardbevingen en wat nu?' op 15 november a.s.

  Het Groninger Universiteitsfonds (GUF) bestaat dit jaar 125 jaar. Tijdens een speciaal symposium met de titel ‘Gaswinning, aardbevingen en wat nu?’ op donderdag 15 november 2018, wordt daarom de 'Ubbo Emmiuspenning voor bijzondere maatschappelijke verdiensten'...

 • 06 november 2018

  Groningen blijft in trek bij Nederlandse en internationale studenten

  De Rijksuniversiteit Groningen telt per 1 november 2018 31.115 studenten met een ‘actieve eerste inschrijving’ voor een bachelor of masteropleiding. Dit is een stijging van 4,6% ten opzichte van 2017.Het totale aantal studenten dat ingeschreven is aan...