Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Vanaf nu toegang tot Scopus

meer dan 22.000 journals
02 september 2016
Toegang tot Scopus

Per 1 september heeft de RUG toegang tot Elsevier's Scopus, de “largest peer-reviewed database in the world.” Scopus bevat abstracts en citaties van meer dan 22.000 journals op het gebied van exacte en medische wetenschappen, sociale wetenschappen en humaniora.

Ook nieuw: SciVal
Daarbij is ook SciVal in licentie genomen, de research performance tool van Elsevier. U moet hiervoor een account aanmaken.
Met SciVal kunt u uw onderzoekprestaties visualiseren, benchmarken ten opzichte van collega's, samenwerkingsverbanden ontwikkelen en onderzoekstrends analyseren.

Laatst gewijzigd:14 maart 2017 11:49

Meer nieuws

 • 21 december 2017

  Broerstraat 5, Nummer 4, december 2017

  De hoofdpersonen in het decembernummer van ons alumnimagazine Broerstraat 5 leggen een positieve daadkracht aan de dag, die blijk geeft van veel optimisme voor de toekomst.

 • 15 november 2017

  RUG beste brede klassieke universiteit van Nederland

  Tien bacheloropleidingen aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) krijgen dit jaar van de Keuzegids Nederlandse Universiteiten het kwaliteitszegel Topopleiding. In de lijst van Beste Universiteiten staat de universiteit van het Noorden in de categorie...

 • 26 oktober 2017

  Eerste transport Metamorfoze: UB-collecties gedigitaliseerd

  Donderdag 26 oktober arriveerde een vrachtwagen bij de Universiteitsbibliotheek Binnenstad om de eerste vracht boeken op te halen die in het kader van het Metamorfoze-project gedigitaliseerd gaan worden.