Vanaf nu toegang tot Scopus

meer dan 22.000 journals
02 september 2016
Toegang tot Scopus

Per 1 september heeft de RUG toegang tot Elsevier's Scopus, de “largest peer-reviewed database in the world.” Scopus bevat abstracts en citaties van meer dan 22.000 journals op het gebied van exacte en medische wetenschappen, sociale wetenschappen en humaniora.

Ook nieuw: SciVal
Daarbij is ook SciVal in licentie genomen, de research performance tool van Elsevier. U moet hiervoor een account aanmaken.
Met SciVal kunt u uw onderzoekprestaties visualiseren, benchmarken ten opzichte van collega's, samenwerkingsverbanden ontwikkelen en onderzoekstrends analyseren.

Laatst gewijzigd:14 maart 2017 11:49