Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Campus Fryslân PhD Richard Rijnks wins best presentation award at RSAI-BIS conference

15 september 2016

Campus Fryslân PhD Richard Rijnks was awarded the best presentation award at the yearly Regional Science Conference of the British and Irish Section. Richard presented his study "The neighbour's effect on well-being". In this study based on LifeLines data, Richard assesses how the social environment influences personal well-being, while taking into account individual health indicators and other personal characteristics.

Laatst gewijzigd:15 september 2016 14:01

Meer nieuws

 • 08 juni 2018

  Waardedaling woningen in aardbevingsgebied tot 2015 gemiddeld 9,3%

  Woningen in het Groningse aardbevingsgebied zijn tot 2015 gemiddeld 9,3% in waarde gedaald. Dat concluderen promovendus Nicolás Durán en hoogleraar Ruimtelijke Econometrie Paul Elhorst van de Rijksuniversiteit Groningen. Zij analyseerden data van de...

 • 06 juni 2018

  RUG op plek 120 in QS ranking

  De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) staat dit jaar op plaats 120 in de QS World Top University Rankings 2019. Afgelopen twee jaar stond de RUG opplaats 113 in deze lijst van bijna 1.000 universiteiten wereldwijd. Op nationale schaal is Groningen dit...

 • 01 juni 2018

  Negen onderzoekers aan de RUG ontvangen een Vidi-beurs

  NWO heeft aan 86 ervaren onderzoekers ieder een Vidi-financiering van 800.000 euro toegekend. Maar liefst negen hiervan doen hun onderzoek aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG); aan vier verschillende faculteiten. Met de beurs kunnen de vier vrouwelijke...