Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Campus Fryslân PhD Richard Rijnks wins best presentation award at RSAI-BIS conference

15 september 2016

Campus Fryslân PhD Richard Rijnks was awarded the best presentation award at the yearly Regional Science Conference of the British and Irish Section. Richard presented his study "The neighbour's effect on well-being". In this study based on LifeLines data, Richard assesses how the social environment influences personal well-being, while taking into account individual health indicators and other personal characteristics.

Laatst gewijzigd:15 september 2016 14:01

Meer nieuws

 • 20 maart 2018

  Kunst kan dorp weerbaarder maken

  Kunst-georiënteerde gemeenschapsactiviteiten kunnen bijdragen aan het opbouwen van veerkracht in dorpen. Dergelijke projecten bieden de kans om inwoners meer met elkaar en hun gemeenschap te verbinden. Inwoners zijn vervolgens meer bereid en beter in...

 • 19 maart 2018

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

 • 14 maart 2018

  Kiezer straft politieke partijen voor besturen gemeente

  Politieke partijen die deelnemen aan het gemeentebestuur verliezen bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen gemiddeld vier tot acht procent van hun raadszetels. Voor partijen die weinig wethouders leveren is dit verlies twee keer zo groot als voor...