Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Campus Fryslân PhD Richard Rijnks wins best presentation award at RSAI-BIS conference

15 september 2016

Campus Fryslân PhD Richard Rijnks was awarded the best presentation award at the yearly Regional Science Conference of the British and Irish Section. Richard presented his study "The neighbour's effect on well-being". In this study based on LifeLines data, Richard assesses how the social environment influences personal well-being, while taking into account individual health indicators and other personal characteristics.

Laatst gewijzigd:15 september 2016 14:01

Meer nieuws

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.

 • 04 september 2018

  Weg met die systeemplafonds

  Als Zuidlarens jongetje vond hij al die oude gebouwen in de stad Groningen maar niks. De interesse in historische panden kwam pas later, tijdens zijn studie Bouwkunde. Als bouwkundige is René Bosscher nu verantwoordelijk voor de buitenkant van de gebouwen...