Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

New data policies for BioMed Central journals

03 augustus 2016

Research data is at the heart of all scientific research. In recognition of the growing importance of robustly linking publications to their data, Springer Nature has launched a set of standardized research data policies. All BioMed Central journals have adopted one of the policies – helping lead the way in ensuring data sharing and accessibility. Services to support implementation of the policies, providing guidance to authors and editors have also been developed. We aim to have the most comprehensive and inclusive research data policy of any large publisher.

Read more: http://www.springernature.com/gp/group/data-policy/

Laatst gewijzigd:23 december 2016 13:40

Meer nieuws

 • 21 februari 2018

  Provincie en RUG maken werk van duurzame landbouw

  De Provincie Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) slaan de handen ineen om de landbouwsector verder te verduurzamen. Hiertoe wordt een Bijzondere Leerstoel Natuurinclusieve Landbouw opgericht aan de RUG. De Provincie​draagt via haar Programma...

 • 19 februari 2018

  Prinses Beatrix en Prinses Mabel bij uitreiking 4e Prins Friso Ingenieursprijs in Groningen

  Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) reikt op 21 maart 2018 voor de vierde keer de Prins Friso Ingenieursprijs uit aan de Ingenieur van het Jaar. Ook dit jaar zijn Prinses Beatrix en Prinses Mabel hierbij aanwezig. ​De Rijksuniversiteit Groningen,...

 • 15 februari 2018

  Populaire wetenschapsblogger deelt spintronicafilm

  Een filmpje over het onderzoek van RUG-natuurkundige Bart van Wees is opgepikt door de populaire wetenschapsblogger Hashem Al-Ghaili. Via zijn Facebook site is de film in een paar dagen tijd meer dan 260.000 keer bekeken en ruim 2.100 keer gedeeld....