UB Binnenstad weer open; tijdelijke entree

01 september 2016
De tijdelijke voordeur

De Universiteitsbibliotheek Binnenstad is weer geopend. De renovatie is nog in volle gang, maar het publiek is welkom!

Nieuwe entree

De oude hoofdingang onder de overkapping wordt in de komende maanden verbouwd. Vanaf maandag 5 september kan het gebouw alleen worden betreden via een tijdelijke ingang in de voorgevel, net links naast de Starbucks.

Mindervaliden

Helaas is de nieuwe ingang met de tijdelijke houten trap slecht of geheel niet toegankelijk voor mindervaliden. Eenmaal in het gebouw geldt dit ook voor de Servicebalie op de 1e verdieping; deze is ook alleen via een houten noodtrapje bereikbaar.
Belt u a.u.b. met 050-363 5000 voor begeleiding via een alternatieve route. Onze excuses voor het ongemak.

De nieuwe entree
Laatst gewijzigd:03 februari 2017 15:21