Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Boeken aanvragen en lenen, zomer 2016

05 juli 2016

In verband met de renovatie van de begane grond en het trappenhuis zal de UB Binnenstad in de zomer van dit jaar 5 weken (en 6 weekenden) gesloten zijn voor het publiek. Het gaat om de periode
zaterdag 9 juli t/m zondag 14 augustus 2016.

Tijdens de sluiting van UB Binnenstad blijft het mogelijk om materiaal uit onze magazijnen en studiezaalcollecties te lenen en te raadplegen.

  • De Bibliotheek Gedrags- en Maatschappijwetenschappen (GMW) wordt ingericht als selfservice voor het afhalen van materiaal uit de UB Binnenstad.
  • De Bibliotheek GMW is hiervoor geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur. In de weekenden is de bibliotheek gesloten.
  • Vóór 16.00 uur aangevraagd materiaal uit UB Binnenstad en uit het Zernikemagazijn ligt de volgende dag ná 12.00 uur klaar bij de bibliotheek GMW.
  • Meer informatie over onze dienstverlening in de zomer van 2016.

Let op:

A.s. maandag 11 juli is het hele UB-netwerk uit de lucht i.v.m. de tijdelijke verhuizing van het personeel naar de 3e verdieping. Daardoor zal de levering van de in het weekend aangevraagde boeken vertraging oplopen.

  • De boeken die zaterdag 9 en/of zondag 10 juli worden aangevraagd uit het magazijn en de open opgestelde collecties, kunnen pas op dinsdag of woensdag afgehaald worden bij de Bibliotheek GMW.
  • De lener krijgt een afhaalbericht via e-mail.

Terugbrengen

We raden je aan, geleende boeken in te leveren voor je op vakantie gaat.
Als boeken gereserveerd worden worden rappelkosten in rekening gebracht, en uiteindelijk zelfs een rekening ter vervanging.
Kwijtschelding vanwege de vakantie is dus niet aan de orde.

Laatst gewijzigd:09 februari 2018 14:03
printView this page in: English

Meer nieuws