Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

FEB will host next annual European Marketing Conference: official transfer of the EMAC flag

01 juni 2016
EMAC 2017

At this year's European Marketing Academy (EMAC) Conference in Oslo last week, representatives of the Faculty of Economics and Business took over the official EMAC flag, as the next organizers of the annual conference.

The department of Marketing of our faculty responded enthusiastically by stating that “we are proud to organize next year's annual EMAC conference in Groningen. The EMAC conference is one of  the largest academic marketing conferences with more than 1.000 participants. We organized it in 1979 and will now do it again at a much larger scale. The organization of this conference fits with our mission to have impact on our field, as well that it further builds the brand reputation of our department, faculty and university.”

The EMAC 2017 conference is organized by Peter Verhoef, Koert van Ittersum, Tammo Bijmolt and Jaap Wieringa and will take place in Martiniplaza from 23 to 26 May 2017. For more information please take a look at the EMAC website.

The transfer of the EMAC flag
From left to right: Prof. Tammo Bijmolt; Prof. Jaap Wieringa; Prof. Peter Verhoef; Prof. Bendik Samuelsen, Norwegian Business School; Prof. Gerrit van Bruggen, EMAC President, Rotterdam School of Management
From left to right: Prof. Tammo Bijmolt; Prof. Jaap Wieringa; Prof. Peter Verhoef; Prof. Bendik Samuelsen, Norwegian Business School; Prof. Gerrit van Bruggen, EMAC President, Rotterdam School of Management
Laatst gewijzigd:01 juni 2016 14:23

Meer nieuws

 • 19 september 2018

  Studenten RUG helpen leerlingen met toekomst stadslogistiek

  Bij het project Web Expeditie hebben leerlingen van verschillende scholen in het primair en voortgezet onderwijs onder leiding van studenten van de RUG gewerkt aan de toekomst van de stadslogistiek. De leerlingen zochten in een project van drie maanden...

 • 11 september 2018

  Als online consument switcht van smartphone naar pc is de aankoop nabij

  De smartphone speelt een niet te onderschatten rol bij ons online shoppen. Veel consumenten beginnen hun zoektocht op een telefoon of tablet, raken overtuigd van een product en stappen daarna over naar een minder mobiel apparaat (zoals pc of laptop)...

 • 05 september 2018

  Broedplaats voor slimme technologie

  ‘Samenwerking tussen De Hanzehogeschool, Rijksuniversiteit Groningen, het UMCG en industrie op het gebied van slimme technologie leidt tot innovatie en nieuwe bedrijvigheid.’ Dat zegt Hugo Velthuijsen, directeur van het Marion van Os Centrum voor Ondernemerschap...