Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

FEB will host next annual European Marketing Conference: official transfer of the EMAC flag

01 juni 2016
EMAC 2017

At this year's European Marketing Academy (EMAC) Conference in Oslo last week, representatives of the Faculty of Economics and Business took over the official EMAC flag, as the next organizers of the annual conference.

The department of Marketing of our faculty responded enthusiastically by stating that “we are proud to organize next year's annual EMAC conference in Groningen. The EMAC conference is one of  the largest academic marketing conferences with more than 1.000 participants. We organized it in 1979 and will now do it again at a much larger scale. The organization of this conference fits with our mission to have impact on our field, as well that it further builds the brand reputation of our department, faculty and university.”

The EMAC 2017 conference is organized by Peter Verhoef, Koert van Ittersum, Tammo Bijmolt and Jaap Wieringa and will take place in Martiniplaza from 23 to 26 May 2017. For more information please take a look at the EMAC website.

The transfer of the EMAC flag
From left to right: Prof. Tammo Bijmolt; Prof. Jaap Wieringa; Prof. Peter Verhoef; Prof. Bendik Samuelsen, Norwegian Business School; Prof. Gerrit van Bruggen, EMAC President, Rotterdam School of Management
From left to right: Prof. Tammo Bijmolt; Prof. Jaap Wieringa; Prof. Peter Verhoef; Prof. Bendik Samuelsen, Norwegian Business School; Prof. Gerrit van Bruggen, EMAC President, Rotterdam School of Management
Laatst gewijzigd:01 juni 2016 14:23

Meer nieuws

 • 14 juni 2018

  Bringing Physical Internet to life

  Van maandag 18 tot vrijdag 22 juni vindt het vijfde internationale Physical Internet congres (#IPIC2018) plaats in Groningen. De Rijksuniversiteit Groningen organiseert dit congres samen met de logistieke sector. Meer dan 250 wetenschappers en vertegenwoordigers...

 • 11 juni 2018

  Een nieuw tijdperk voor organisationele relaties | Oratie David Langley | Dinsdag 19 juni

  Nieuwe, veelbelovende internet-afhankelijke technologieën zoals digital fabrication, internet of things, blockchain en distributed artificial Intelligence worden steeds populairder. Prof. David Langley geeft in zijn oratie een toelichting op zijn ideeën...

 • 08 juni 2018

  Lara Lobschat wint MOA Insights Scientist Award

  Lara Lobschat heeft de MOA Insights Scientist Award gewonnen. De universitair docent Marketing kreeg de prijs voor haar proefschrift over online communicatie. Vanwege de praktische relevantie kreeg ze voor haar onderzoek eerder een ‘early career grant’...