Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

IBL tijdelijk niet beschikbaar

06 juni 2016

In verband met de Overgang naar Worldshare Management Services worden tot 11 juli geen uitgaande aanvragen voor Interbibliothecair leenverkeer (IBL) in behandeling genomen. Het gaat hierbij om aanvragen vanuit andere bibliotheken voor boeken van de UB.

Onze excuses voor het ongemak.

Laatst gewijzigd:09 februari 2018 14:03
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.

 • 04 september 2018

  Weg met die systeemplafonds

  Als Zuidlarens jongetje vond hij al die oude gebouwen in de stad Groningen maar niks. De interesse in historische panden kwam pas later, tijdens zijn studie Bouwkunde. Als bouwkundige is René Bosscher nu verantwoordelijk voor de buitenkant van de gebouwen...