Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

IBL tijdelijk niet beschikbaar

06 juni 2016

In verband met de Overgang naar Worldshare Management Services worden tot 11 juli geen uitgaande aanvragen voor Interbibliothecair leenverkeer (IBL) in behandeling genomen. Het gaat hierbij om aanvragen vanuit andere bibliotheken voor boeken van de UB.

Onze excuses voor het ongemak.

Laatst gewijzigd:09 februari 2018 14:03
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 20 maart 2018

  Kunst kan dorp weerbaarder maken

  Kunst-georiënteerde gemeenschapsactiviteiten kunnen bijdragen aan het opbouwen van veerkracht in dorpen. Dergelijke projecten bieden de kans om inwoners meer met elkaar en hun gemeenschap te verbinden. Inwoners zijn vervolgens meer bereid en beter in...

 • 19 maart 2018

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

 • 14 maart 2018

  Kiezer straft politieke partijen voor besturen gemeente

  Politieke partijen die deelnemen aan het gemeentebestuur verliezen bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen gemiddeld vier tot acht procent van hun raadszetels. Voor partijen die weinig wethouders leveren is dit verlies twee keer zo groot als voor...