UB Binnenstad gesloten van 9 juli t/m 14 augustus 2016

15 juni 2016

In verband met de renovatie van de begane grond en het trappenhuis zal de UB Binnenstad in de zomer van dit jaar 5 weken (en 6 weekenden) gesloten zijn voor het publiek.

• Het gaat om de periode
    zaterdag 9 juli t/m zondag 14 augustus 2016.

De directe aanleiding is dat de entree en hal van het gebouw in deze periode zodanig versperd zijn - door bouwwerkzaamheden, apparatuur en een grote steiger – dat het publiek niet veilig naar binnen kan.

Dienstverlening blijft op peil

• Ondanks deze sluiting blijft het mogelijk om materiaal uit onze magazijnen te lenen en te raadplegen.
  • Ook is er de mogelijkheid materiaal te raadplegen op de studiezaal Bijzondere Collecties.
  • Tot slot zijn er op diverse plekken in de stad (extra) studieplekken beschikbaar.
Laatst gewijzigd:09 februari 2018 14:02
printOok beschikbaar in het: English