Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Susanne Kamerling Visiting Fellow at Indian Institute for Defence Studies and Analysis (IDSA)

09 mei 2016
Drs. Susanne Kamerling
Drs. Susanne Kamerling

CEASG-member and International Relations lecturer Susanne Kamerling has been appointed as Visiting Fellow at the Indian Institute for Defence Studies and Analyses (IDSA), New Dehli. At IDSA she will be engaged in research on China’s changing security conception and views on security governance. Also she will conduct interviews within the Indian strategic community in the context of her PhD project.

In her PhD project Susanne focuses on the role conception and role performance of China and India in international security issues since the end of the Cold War. As part of this research she was Visiting Fellow at Tsinghua University (CEASG partner) in Beijing, China in 2015.

The Institute for Defence Studies and Analyses is a non-partisan, autonomous inisitute that conducts studies and research on problems of national security and the impact of defence measures on the economic, security and social life of the country.

Laatst gewijzigd:09 mei 2016 13:31

Meer nieuws

 • 21 februari 2018

  Provincie en RUG maken werk van duurzame landbouw

  De Provincie Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) slaan de handen ineen om de landbouwsector verder te verduurzamen. Hiertoe wordt een Bijzondere Leerstoel Natuurinclusieve Landbouw opgericht aan de RUG. De Provincie​draagt via haar Programma...

 • 19 februari 2018

  Prinses Beatrix en Prinses Mabel bij uitreiking 4e Prins Friso Ingenieursprijs in Groningen

  Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) reikt op 21 maart 2018 voor de vierde keer de Prins Friso Ingenieursprijs uit aan de Ingenieur van het Jaar. Ook dit jaar zijn Prinses Beatrix en Prinses Mabel hierbij aanwezig. ​De Rijksuniversiteit Groningen,...

 • 15 februari 2018

  Populaire wetenschapsblogger deelt spintronicafilm

  Een filmpje over het onderzoek van RUG-natuurkundige Bart van Wees is opgepikt door de populaire wetenschapsblogger Hashem Al-Ghaili. Via zijn Facebook site is de film in een paar dagen tijd meer dan 260.000 keer bekeken en ruim 2.100 keer gedeeld....