Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Honours Conference in Utrecht, June 2nd and 3rd

10 May 2016
Campus Utrecht University

Dear students,

On June 2nd and 3rd the Utrecht Honours Conference takes place. The theme of this conference is 'Honours Future'. Higher education institutions and their honours communities are working hard to ensure a strong future for honours. What are the opportunities and challenges? What can we learn from each other?
If you are interested in attending this conference you can still register, as the registration deadline has been extended till May 15th.

Kind regards,
The Honours Team

Last modified:10 May 2016 3.56 p.m.

More news

 • 15 November 2018

  Dutch Higher Education Guide 2019: UG-programmes strong at the top

  Ten University of Groningen (UG) Bachelor’s degree programmes have been awarded the ‘Top Degree Programme’ title in this year’s Dutch Higher Education Guide (Keuzegids), placing them at the top of Dutch academic education. In the ‘Broad-based General...

 • 12 November 2018

  Symposium 'Gaswinning, aardbevingen en wat nu?' op 15 november a.s.

  Het Groninger Universiteitsfonds (GUF) bestaat dit jaar 125 jaar. Tijdens een speciaal symposium met de titel ‘Gaswinning, aardbevingen en wat nu?’ op donderdag 15 november 2018, wordt daarom de 'Ubbo Emmiuspenning voor bijzondere maatschappelijke verdiensten'...

 • 06 November 2018

  Groningen remains popular with Dutch and International students

  De Rijksuniversiteit Groningen telt per 1 november 2018 31.115 studenten met een ‘actieve eerste inschrijving’ voor een bachelor of masteropleiding. Dit is een stijging van 4,6% ten opzichte van 2017.Het totale aantal studenten dat ingeschreven is aan...