Belangrijke informatie over e-books

Nieuwe versie Adobe Digital Editions
25 mei 2016

Er is een nieuwe versie beschikbaar van Adobe Digital Editions, de reader die u gebruikt voor het lezen van e-books van ebrary, EBSCO en EBL.
Deze versie 4.5. staat aangeboden in de UWP, onder library services > tools > Adobe Digital Editions New.
U dient deze nieuwe versie te activeren, de oude versie werkt vanaf 1 juli 2016 niet meer.

Als u met deze nieuwe versie een e-book heeft gedownload is het op al uw devices te lezen (mits geactiveerd met dezelfde user ID).

Laatst gewijzigd:08 mei 2018 11:20
printOok beschikbaar in het: English