Skip to ContentSkip to Navigation
About us Latest news News News articles

Arvin Kolder: Voetballer die onderbeen moet missen na brute tackle vecht door

11 april 2016
mr. Arvin Kolder

Trienko Smit uit Hoogezand moet zijn onderbeen missen nadat hij in 2005 een gecompliceerde enkelbreuk opliep tijdens de wedstrijd van zijn club FVV uit Foxhol tegen Muntendam. It's all in the game, oordeelde de rechtbank in Groningen vorige week. Volgens Arvin Kolder, letselschade-advocaat en docent aan de RUG, is er wel degelijk een grens overschreden. 'Als verdediger heb je niet alleen je eigen belang in acht te nemen, maar ook het gezondheidsbelang van je tegenstander. En dat is in dit geval onvoldoende gebeurd', zo zegt hij op RTV Noord.


Dit bericht is geplaatst door de Faculteit Rechtsgeleerdheid.

Laatst gewijzigd:13 maart 2020 13:41

Meer nieuws