Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Opruimen fietswrakken Broerstraat / Harmoniecomplex

28 april 2016

Vanaf april 2016 zijn de fietsstewards in de Broerstraat en bij het Harmoniecomplex begonnen met het labelen van fietswrakken.

De labels worden voorzien van een datum. De fietswrakken blijven na het labelen nog 5 weken in depot in de nabijheid van het Broerplein of het Harmoniecomplex. Na deze 5 weken worden de fietswrakken afgevoerd. Eventuele goede onderdelen worden hergebruikt; de rest gaat in de oudijzerbak voor het goede doel.

Fietswrakken zijn fietsen waaraan duidelijk te zien is dat zij al geruime tijd niet meer in gebruik zijn. Het zijn fietsen waar essentiële onderdelen aan ontbreken, of fietsen die kapot of krom zijn. Vaak zijn ze ook verroest of bedekt onder een dikke laag stof.

Mis je je fiets?

Wanneer je je fiets mist, spreek dan de fietsstewards aan (herkenbaar aan het blauwe hesje en aanwezig op het Broerplein of rondom het Harmoniecomplex). Zij kunnen dan kijken of de fiets in depot staat.
De stewards zijn dagelijks aanwezig van 08.30 - 17.00 uur.
Een bult fietsen...
Een bult fietsen...
Laatst gewijzigd:08 mei 2018 11:20
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws