Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Bijzondere Collecties weer terug op de vertrouwde plek!

12 april 2016

Na een lange periode van verhuizingen en wisselende niveaus van dienstverlening, is de zaal Bijzondere Collecties sinds deze week weer als vanouds open op de oude vertrouwde plek op de derde verdieping.

De zaal Bijzondere Collecties beschikt over 22 studieplaatsen die uitsluitend bestemd zijn voor het raadplegen van bijzondere materialen.

Geschenk

Ter gelegenheid van de heropening heeft een van de vaste bezoekers van de zaal BC een uniek kinderboekje, gedrukt op linnen, geschonken aan de UB. Het boekje van Sijtje Aafjes met de mooie titel “Stoute gansjes” is inmiddels geplaatst in de kluis van Bijzondere Collecties onder het signatuur uklu KW A 3863.

De medewerkers van BC hopen u snel te begroeten in de geheel gemoderniseerde zaal!

Stoute gansjes
Stoute gansjes
Laatst gewijzigd:09 februari 2018 14:02

Meer nieuws