Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Bijzondere Collecties weer terug op de vertrouwde plek!

12 april 2016

Na een lange periode van verhuizingen en wisselende niveaus van dienstverlening, is de zaal Bijzondere Collecties sinds deze week weer als vanouds open op de oude vertrouwde plek op de derde verdieping.

De zaal Bijzondere Collecties beschikt over 22 studieplaatsen die uitsluitend bestemd zijn voor het raadplegen van bijzondere materialen.

Geschenk

Ter gelegenheid van de heropening heeft een van de vaste bezoekers van de zaal BC een uniek kinderboekje, gedrukt op linnen, geschonken aan de UB. Het boekje van Sijtje Aafjes met de mooie titel “Stoute gansjes” is inmiddels geplaatst in de kluis van Bijzondere Collecties onder het signatuur uklu KW A 3863.

De medewerkers van BC hopen u snel te begroeten in de geheel gemoderniseerde zaal!

Stoute gansjes
Stoute gansjes
Laatst gewijzigd:09 februari 2018 14:02

Meer nieuws

 • 09 oktober 2018

  Wat de wereld écht moet weten over leiderschap

  ‘Weet jij hoe vaak organisaties een verkeerde leider selecteren?’, vraagt Janka Stoker. ‘Volgens recent onderzoek van Gallup gebeurt dat in maar liefst 82% van de gevallen! Deze leiders werden vaak gekozen omdat ze toevallig uitblonken in hun vorige,...

 • 02 oktober 2018

  Young Academy Groningen verwelkomt acht nieuwe leden

  De Young Academy Groningen (YAG) heeft acht nieuwe leden benoemd uit verschillende vakgebieden van deRijksuniversiteit Groningen.Dr. Laura Bringmann, dr. Jan Willem Bolderdijk, dr. Nanna Hilton, dr. Tina Kretschmer, dr.Jocelien Olivier, dr. Saskia Peels,...

 • 02 oktober 2018

  Peter van Kampen over de samenwerking met Duitse instellingen

  Op slechts 50 kilometer afstand ten oosten van Groningen bevindt zich de vierde grootste economie ter wereld. Hoewel de fysieke grens met Duitsland weinig meer voorstelt, zijn er mentale drempels waardoor de samenwerking van Nederlandse bedrijven met...