Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Veel bouwoverlast in UB Binnenstad

06 april 2016

Vrijdag 8 april zijn de selfservice en de Servicebalie van UB Binnenstad gesloten tot uiterlijk 16:30 uur.
Dit in verband met het aanvoeren van de stalen balken die gebruikt worden voor het dichten van de vide tussen de 1e en 2e verdieping.

In week 15, maandag 11 t/m zondag 17 april, zal er (vooral de eerste drie dagen van de week) veel lawaaioverlast plaatsvinden vanwege de werkzaamheden aan deze staalconstructie. We raden je aan uit te wijken naar een van onze andere locaties, of bijvoorbeeld de studieplekken in Harmoniegebouw en Bernoulliborg.

Onze excuses voor de overlast!

Laatst gewijzigd:12 februari 2018 12:07
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 20 maart 2018

  Kunst kan dorp weerbaarder maken

  Kunst-georiënteerde gemeenschapsactiviteiten kunnen bijdragen aan het opbouwen van veerkracht in dorpen. Dergelijke projecten bieden de kans om inwoners meer met elkaar en hun gemeenschap te verbinden. Inwoners zijn vervolgens meer bereid en beter in...

 • 19 maart 2018

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

 • 14 maart 2018

  Kiezer straft politieke partijen voor besturen gemeente

  Politieke partijen die deelnemen aan het gemeentebestuur verliezen bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen gemiddeld vier tot acht procent van hun raadszetels. Voor partijen die weinig wethouders leveren is dit verlies twee keer zo groot als voor...