Veel bouwoverlast in UB Binnenstad

06 april 2016

Vrijdag 8 april zijn de selfservice en de Servicebalie van UB Binnenstad gesloten tot uiterlijk 16:30 uur.
Dit in verband met het aanvoeren van de stalen balken die gebruikt worden voor het dichten van de vide tussen de 1e en 2e verdieping.

In week 15, maandag 11 t/m zondag 17 april, zal er (vooral de eerste drie dagen van de week) veel lawaaioverlast plaatsvinden vanwege de werkzaamheden aan deze staalconstructie. We raden je aan uit te wijken naar een van onze andere locaties, of bijvoorbeeld de studieplekken in Harmoniegebouw en Bernoulliborg.

Onze excuses voor de overlast!

Laatst gewijzigd:12 februari 2018 12:07