Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Veel bouwoverlast in UB Binnenstad

06 april 2016

Vrijdag 8 april zijn de selfservice en de Servicebalie van UB Binnenstad gesloten tot uiterlijk 16:30 uur.
Dit in verband met het aanvoeren van de stalen balken die gebruikt worden voor het dichten van de vide tussen de 1e en 2e verdieping.

In week 15, maandag 11 t/m zondag 17 april, zal er (vooral de eerste drie dagen van de week) veel lawaaioverlast plaatsvinden vanwege de werkzaamheden aan deze staalconstructie. We raden je aan uit te wijken naar een van onze andere locaties, of bijvoorbeeld de studieplekken in Harmoniegebouw en Bernoulliborg.

Onze excuses voor de overlast!

Laatst gewijzigd:12 februari 2018 12:07

Meer nieuws

 • 24 september 2018

  Keurig groen gedrag kan sociaal verrekte ongemakkelijk zijn

  Waarom is het zo moeilijk een heilig boontje te zijn? Jan Willem Bolderdijk over zijn onderzoek naar de schurende randjes van duurzaam gedrag.

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.