Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Veel bouwoverlast in UB Binnenstad

06 april 2016

Vrijdag 8 april zijn de selfservice en de Servicebalie van UB Binnenstad gesloten tot uiterlijk 16:30 uur.
Dit in verband met het aanvoeren van de stalen balken die gebruikt worden voor het dichten van de vide tussen de 1e en 2e verdieping.

In week 15, maandag 11 t/m zondag 17 april, zal er (vooral de eerste drie dagen van de week) veel lawaaioverlast plaatsvinden vanwege de werkzaamheden aan deze staalconstructie. We raden je aan uit te wijken naar een van onze andere locaties, of bijvoorbeeld de studieplekken in Harmoniegebouw en Bernoulliborg.

Onze excuses voor de overlast!

Laatst gewijzigd:12 februari 2018 12:07
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 21 juni 2018

  Grenzeloos lallen met Martijn Wieling op Lowlands Science

  Het is bekend dat alcoholgebruik spraak negatief beïnvloedt, maar hoe zit dat bij het spreken van een vreemde taal? Onderzoek suggereert dat het effect hier juist positief lijkt te zijn. Onduidelijk is echter wat er in de mond gebeurt. Dr. Martijn Wieling...

 • 08 juni 2018

  Waardedaling woningen in aardbevingsgebied tot 2015 gemiddeld 9,3%

  Woningen in het Groningse aardbevingsgebied zijn tot 2015 gemiddeld 9,3% in waarde gedaald. Dat concluderen promovendus Nicolás Durán en hoogleraar Ruimtelijke Econometrie Paul Elhorst van de Rijksuniversiteit Groningen. Zij analyseerden data van de...

 • 06 juni 2018

  RUG op plek 120 in QS ranking

  De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) staat dit jaar op plaats 120 in de QS World Top University Rankings 2019. Afgelopen twee jaar stond de RUG opplaats 113 in deze lijst van bijna 1.000 universiteiten wereldwijd. Op nationale schaal is Groningen dit...