Wetenschapper in de klas

14 maart 2016

Online lessen voor basisscholen en basisschoolkinderen!

De afkorting MOOC staat voor Massive Open Online Course: gratis online colleges. In dit geval speciaal voor het basisonderwijs. Een serie lessen op internet, met films en opdrachten die je in de klas kunt doen. Zeven jonge RUG-wetenschappers vertellen wat ze doen, wat ze weten, maar vooral: wat ze verbaast en verrast. Het resultaat mag er zijn, een spannende serie lessen met heel diverse onderwerpen. Deze digilessen zijn geschikt om kinderen een eerste kennismaking met de wetenschap te geven, maar ook om aan slimme kinderen verdieping en verbreding te bieden. Deze online lessen starten op 4 april 2016.
Voor meer informatie wijzen wij jullie graag door naar Wetenschapper in de Klas. Hier kun je je tevens aanmelden voor deze MOOC!

Laatst gewijzigd:14 maart 2016 15:51