Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Wetenschapper in de klas

14 maart 2016

Online lessen voor basisscholen en basisschoolkinderen!

De afkorting MOOC staat voor Massive Open Online Course: gratis online colleges. In dit geval speciaal voor het basisonderwijs. Een serie lessen op internet, met films en opdrachten die je in de klas kunt doen. Zeven jonge RUG-wetenschappers vertellen wat ze doen, wat ze weten, maar vooral: wat ze verbaast en verrast. Het resultaat mag er zijn, een spannende serie lessen met heel diverse onderwerpen. Deze digilessen zijn geschikt om kinderen een eerste kennismaking met de wetenschap te geven, maar ook om aan slimme kinderen verdieping en verbreding te bieden. Deze online lessen starten op 4 april 2016.
Voor meer informatie wijzen wij jullie graag door naar Wetenschapper in de Klas. Hier kun je je tevens aanmelden voor deze MOOC!

Laatst gewijzigd:14 maart 2016 15:51

Meer nieuws

 • 20 maart 2018

  Kunst kan dorp weerbaarder maken

  Kunst-georiënteerde gemeenschapsactiviteiten kunnen bijdragen aan het opbouwen van veerkracht in dorpen. Dergelijke projecten bieden de kans om inwoners meer met elkaar en hun gemeenschap te verbinden. Inwoners zijn vervolgens meer bereid en beter in...

 • 19 maart 2018

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

 • 14 maart 2018

  Kiezer straft politieke partijen voor besturen gemeente

  Politieke partijen die deelnemen aan het gemeentebestuur verliezen bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen gemiddeld vier tot acht procent van hun raadszetels. Voor partijen die weinig wethouders leveren is dit verlies twee keer zo groot als voor...