Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Open access publiceren in ongeveer 1.400 Wiley tijdschriften

07 maart 2016

Open access publiceren bij Wiley als resultaat van de overeenkomst tussen de Nederlandse universiteiten en deze uitgever is per 4 maart 2016 mogelijk. Corresponderende auteurs van universiteiten moeten bij het geaccepteerde artikel zélf aangeven dat het artikel in open access moet komen. Daaraan zijn voor hen geen extra kosten verbonden. Let op: het gaat om artikelen geaccepteerd op of ná 4 maart 2016.

Meer informatie is te vinden:

Laatst gewijzigd:06 maart 2017 17:00
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 20 maart 2018

  Kunst kan dorp weerbaarder maken

  Kunst-georiënteerde gemeenschapsactiviteiten kunnen bijdragen aan het opbouwen van veerkracht in dorpen. Dergelijke projecten bieden de kans om inwoners meer met elkaar en hun gemeenschap te verbinden. Inwoners zijn vervolgens meer bereid en beter in...

 • 19 maart 2018

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

 • 14 maart 2018

  Kiezer straft politieke partijen voor besturen gemeente

  Politieke partijen die deelnemen aan het gemeentebestuur verliezen bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen gemiddeld vier tot acht procent van hun raadszetels. Voor partijen die weinig wethouders leveren is dit verlies twee keer zo groot als voor...