Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Open access publiceren in ongeveer 1.400 Wiley tijdschriften

07 maart 2016

Open access publiceren bij Wiley als resultaat van de overeenkomst tussen de Nederlandse universiteiten en deze uitgever is per 4 maart 2016 mogelijk. Corresponderende auteurs van universiteiten moeten bij het geaccepteerde artikel zélf aangeven dat het artikel in open access moet komen. Daaraan zijn voor hen geen extra kosten verbonden. Let op: het gaat om artikelen geaccepteerd op of ná 4 maart 2016.

Meer informatie is te vinden:

Laatst gewijzigd:04 september 2018 09:54
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.

 • 04 september 2018

  Weg met die systeemplafonds

  Als Zuidlarens jongetje vond hij al die oude gebouwen in de stad Groningen maar niks. De interesse in historische panden kwam pas later, tijdens zijn studie Bouwkunde. Als bouwkundige is René Bosscher nu verantwoordelijk voor de buitenkant van de gebouwen...