Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Informatie voor gebruikers Bijzondere Collecties

11 maart 2016

Graag willen wij u langs deze weg informeren over een wijziging in de tijdelijke dienstverlening van Bijzondere Collecties in de periode 8 – 20 maart 2016.

Collecties

De collecties worden langzamerhand teruggeplaatst in de vertrouwde ruimte van de 3e verdieping. Ook de medewerkers zijn deels te vinden op de 3e verdieping.

  • De handbibliotheek uokw is de komende twee weken deels beschikbaar op de 1e verdieping (bij binnenkomst rechts achteraan, zie de bewegwijzering) en deels niet beschikbaar. Heeft u een boek nodig dat niet meer op de 1e verdieping staat, vraag dan gerust een van de medewerkers van Bijzondere Collecties. Wij zijn nog een paar weken op de 1e verdieping te vinden om u te helpen.
  • De handbibliotheek ukrt is tijdelijk niet beschikbaar. Neemt u alstublieft contact op met ons als u een boek uit deze collectie wilt inzien.
  • De in de kluis geplaatste boeken (uklu) zijn zeker t/m zondag 20 maart 2016 geheel niet beschikbaar.

Dienstverlening

De dienstverlening van BC zal tussen dinsdag 8 maart en zondag 20 maart alleen op afspraak worden gegeven. De einddatum, 20 maart, is nog onder voorbehoud. In deze periode is het niet mogelijk om zelf de raadpleegbare boeken uit de Catalogus /SmartCat aan te vragen. Wilt u toch een boek inzien, neem dan contact met ons op.

U kunt uw boeken vanaf dinsdag 8 maart tijdelijk inzien in de Collegezaal van Bijzondere Collecties. Deze zaal biedt een rustige omgeving voor meerdere mensen tegelijk.

De collegezaal is te bereiken via de ingang van de toiletten op de 3e verdieping. Jassen en tassen kunnen in de portiek van de nieuwe ingang van de zaal Bijzondere Collecties in kluisjes worden geplaatst. De zaal zelf is nog niet voor het publiek toegankelijk.

Neemt u contact met ons op als u in deze periode een boek wilt inzien of andere vragen hebt. Wij helpen u graag.

Wij hopen u vanaf maandag 21 maart weer te kunnen begroeten in de geheel gemoderniseerde zaal!
Met vriendelijke groet,
de medewerkers van Bijzondere Collecties

Laatst gewijzigd:09 februari 2018 14:01

Meer nieuws