Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Bijzondere Collecties vanwege renovatie alleen op afspraak beschikbaar t/m 20 maart 2016

16 februari 2016

De afdeling Bijzondere Collecties (BC) zal medio maart terugverhuisd zijn naar de vertrouwde plek op de derde verdieping. In de geheel gemoderniseerde zaal kunt u weer gebruik maken van onze volledige dienstverlening.

Vanwege de aanstaande verhuizing zal vanaf vrijdag 19 februari de tijdelijke balie van BC bij het Centre for Russian Studies zijn opgeheven.

Omdat de 3e verdieping nog niet geheel klaar is, zal de dienstverlening van BC tot en met zondag 20 maart alleen op afspraak plaatsvinden. De einddatum, 20 maart, is nog onder voorbehoud. Het is in deze periode niet mogelijk om zelf raadpleegbare boeken uit de Catalogus/SmartCat aan te vragen.

Beschikbaarheid van de verschillende collecties

De handbibliotheek uokw is nog een aantal weken beschikbaar op de 1e verdieping (bij binnenkomst rechts achteraan, zie de bewegwijzering). Ook de medewerkers van de zaal Bijzondere Collecties zijn hier nog een paar weken te vinden om u te helpen.

De handbibliotheek ukrt is tijdelijk niet beschikbaar. Gebruikers kunnen contact opnemen met de medewerkers van Bijzondere Collecties als ze een boek uit deze collectie willen inzien.

De in de kluis geplaatste boeken (uklu) zijn t/m zondag 20 maart 2016 geheel niet beschikbaar. Deze datum is nog onder voorbehoud.

Informatie en vragen

Voor vragen kunt u contact opnemen met

Wij helpen u graag!

 • Meer informatie
Laatst gewijzigd:09 februari 2018 13:58

Meer nieuws

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.

 • 04 september 2018

  Weg met die systeemplafonds

  Als Zuidlarens jongetje vond hij al die oude gebouwen in de stad Groningen maar niks. De interesse in historische panden kwam pas later, tijdens zijn studie Bouwkunde. Als bouwkundige is René Bosscher nu verantwoordelijk voor de buitenkant van de gebouwen...