Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Bijzondere Collecties vanwege renovatie alleen op afspraak beschikbaar t/m 20 maart 2016

16 februari 2016

De afdeling Bijzondere Collecties (BC) zal medio maart terugverhuisd zijn naar de vertrouwde plek op de derde verdieping. In de geheel gemoderniseerde zaal kunt u weer gebruik maken van onze volledige dienstverlening.

Vanwege de aanstaande verhuizing zal vanaf vrijdag 19 februari de tijdelijke balie van BC bij het Centre for Russian Studies zijn opgeheven.

Omdat de 3e verdieping nog niet geheel klaar is, zal de dienstverlening van BC tot en met zondag 20 maart alleen op afspraak plaatsvinden. De einddatum, 20 maart, is nog onder voorbehoud. Het is in deze periode niet mogelijk om zelf raadpleegbare boeken uit de Catalogus/SmartCat aan te vragen.

Beschikbaarheid van de verschillende collecties

De handbibliotheek uokw is nog een aantal weken beschikbaar op de 1e verdieping (bij binnenkomst rechts achteraan, zie de bewegwijzering). Ook de medewerkers van de zaal Bijzondere Collecties zijn hier nog een paar weken te vinden om u te helpen.

De handbibliotheek ukrt is tijdelijk niet beschikbaar. Gebruikers kunnen contact opnemen met de medewerkers van Bijzondere Collecties als ze een boek uit deze collectie willen inzien.

De in de kluis geplaatste boeken (uklu) zijn t/m zondag 20 maart 2016 geheel niet beschikbaar. Deze datum is nog onder voorbehoud.

Informatie en vragen

Voor vragen kunt u contact opnemen met

Wij helpen u graag!

 • Meer informatie
Laatst gewijzigd:09 februari 2018 13:58
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 20 maart 2018

  Kunst kan dorp weerbaarder maken

  Kunst-georiënteerde gemeenschapsactiviteiten kunnen bijdragen aan het opbouwen van veerkracht in dorpen. Dergelijke projecten bieden de kans om inwoners meer met elkaar en hun gemeenschap te verbinden. Inwoners zijn vervolgens meer bereid en beter in...

 • 19 maart 2018

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

 • 14 maart 2018

  Kiezer straft politieke partijen voor besturen gemeente

  Politieke partijen die deelnemen aan het gemeentebestuur verliezen bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen gemiddeld vier tot acht procent van hun raadszetels. Voor partijen die weinig wethouders leveren is dit verlies twee keer zo groot als voor...