Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Bijzondere Collecties vanwege renovatie alleen op afspraak beschikbaar t/m 20 maart 2016

16 februari 2016

De afdeling Bijzondere Collecties (BC) zal medio maart terugverhuisd zijn naar de vertrouwde plek op de derde verdieping. In de geheel gemoderniseerde zaal kunt u weer gebruik maken van onze volledige dienstverlening.

Vanwege de aanstaande verhuizing zal vanaf vrijdag 19 februari de tijdelijke balie van BC bij het Centre for Russian Studies zijn opgeheven.

Omdat de 3e verdieping nog niet geheel klaar is, zal de dienstverlening van BC tot en met zondag 20 maart alleen op afspraak plaatsvinden. De einddatum, 20 maart, is nog onder voorbehoud. Het is in deze periode niet mogelijk om zelf raadpleegbare boeken uit de Catalogus/SmartCat aan te vragen.

Beschikbaarheid van de verschillende collecties

De handbibliotheek uokw is nog een aantal weken beschikbaar op de 1e verdieping (bij binnenkomst rechts achteraan, zie de bewegwijzering). Ook de medewerkers van de zaal Bijzondere Collecties zijn hier nog een paar weken te vinden om u te helpen.

De handbibliotheek ukrt is tijdelijk niet beschikbaar. Gebruikers kunnen contact opnemen met de medewerkers van Bijzondere Collecties als ze een boek uit deze collectie willen inzien.

De in de kluis geplaatste boeken (uklu) zijn t/m zondag 20 maart 2016 geheel niet beschikbaar. Deze datum is nog onder voorbehoud.

Informatie en vragen

Voor vragen kunt u contact opnemen met

Wij helpen u graag!

  • Meer informatie
Laatst gewijzigd:09 februari 2018 13:58
printView this page in: English

Meer nieuws