Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Alle dissertaties elektronisch in 2015

08 februari 2016

Net als in 2014 zijn ook in 2015 alle proefschriften in elektronische vorm ingeleverd. Het promotiereglement verplicht promovendi tot het inleveren van gedrukte en elektronische versies van hun proefschrift; drie weken voor de promotiedatum moeten de proefschriften binnen zijn. Uiteindelijk is dit voor alle proefschriften van 2015 (501 in totaal) ook weer gelukt!

Alle proefschriften zijn te vinden via de RUG-onderzoeksdatabase. Uiteraard worden de proefschriften zoveel mogelijk open access aangeboden, echter in veel gevallen zijn (tijdelijke) embargo’s noodzakelijk.

RUG Proefschriften 2015

Geen embargo (volledig open access)

71

14%

Deels embargo (deels open access)

409

82%

Volledig embargo (geen open access)

21

4%

Totaal

501

100%

Laatst gewijzigd:08 mei 2018 11:20
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 21 december 2017

  Broerstraat 5, Nummer 4, december 2017

  De hoofdpersonen in het decembernummer van ons alumnimagazine Broerstraat 5 leggen een positieve daadkracht aan de dag, die blijk geeft van veel optimisme voor de toekomst.

 • 15 november 2017

  RUG beste brede klassieke universiteit van Nederland

  Tien bacheloropleidingen aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) krijgen dit jaar van de Keuzegids Nederlandse Universiteiten het kwaliteitszegel Topopleiding. In de lijst van Beste Universiteiten staat de universiteit van het Noorden in de categorie...

 • 26 oktober 2017

  Eerste transport Metamorfoze: UB-collecties gedigitaliseerd

  Donderdag 26 oktober arriveerde een vrachtwagen bij de Universiteitsbibliotheek Binnenstad om de eerste vracht boeken op te halen die in het kader van het Metamorfoze-project gedigitaliseerd gaan worden.