Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Nieuws over e-books

04 februari 2016

Cambridge University Press

De RUG heeft ook dit jaar toegang tot alle e-books van Cambridge University Press op gebied van humaniora, sociale wetenschappen en rechten. Alle e-books van 2014, 2015 en 2016 zijn zonder beperkingen te lezen, printen en downloaden.
Dat geldt ook voor e-books van een aantal gelieerde publishers, zoals Liverpool University Press, Anthem Press, Boydell & Brewer op het platform van University Publishing Online.

Springer e-books

Ook de recente Springer e-books zijn weer RUG-breed beschikbaar. Het gaat hierbij om Engelstalige e-books van alle disciplines van 2014, 2015 en 2016, in totaal zo'n 20.000 titels. Ze zijn zonder beperkingen te raadplegen, printen en downloaden. Bij de boeken die de bibliotheek heeft aangekocht is het mogelijk via de website een papieren versie te kopen voor 25 euro. Waar dat laatste mogelijk is, wordt die optie bij het e-book getoond.

Laatst gewijzigd:02 februari 2018 16:18
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 21 februari 2018

  Provincie en RUG maken werk van duurzame landbouw

  De Provincie Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) slaan de handen ineen om de landbouwsector verder te verduurzamen. Hiertoe wordt een Bijzondere Leerstoel Natuurinclusieve Landbouw opgericht aan de RUG. De Provincie​draagt via haar Programma...

 • 19 februari 2018

  Prinses Beatrix en Prinses Mabel bij uitreiking 4e Prins Friso Ingenieursprijs in Groningen

  Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) reikt op 21 maart 2018 voor de vierde keer de Prins Friso Ingenieursprijs uit aan de Ingenieur van het Jaar. Ook dit jaar zijn Prinses Beatrix en Prinses Mabel hierbij aanwezig. ​De Rijksuniversiteit Groningen,...

 • 15 februari 2018

  Populaire wetenschapsblogger deelt spintronicafilm

  Een filmpje over het onderzoek van RUG-natuurkundige Bart van Wees is opgepikt door de populaire wetenschapsblogger Hashem Al-Ghaili. Via zijn Facebook site is de film in een paar dagen tijd meer dan 260.000 keer bekeken en ruim 2.100 keer gedeeld....