Nieuws over e-books

04 februari 2016

Cambridge University Press

De RUG heeft ook dit jaar toegang tot alle e-books van Cambridge University Press op gebied van humaniora, sociale wetenschappen en rechten. Alle e-books van 2014, 2015 en 2016 zijn zonder beperkingen te lezen, printen en downloaden.
Dat geldt ook voor e-books van een aantal gelieerde publishers, zoals Liverpool University Press, Anthem Press, Boydell & Brewer op het platform van University Publishing Online.

Springer e-books

Ook de recente Springer e-books zijn weer RUG-breed beschikbaar. Het gaat hierbij om Engelstalige e-books van alle disciplines van 2014, 2015 en 2016, in totaal zo'n 20.000 titels. Ze zijn zonder beperkingen te raadplegen, printen en downloaden. Bij de boeken die de bibliotheek heeft aangekocht is het mogelijk via de website een papieren versie te kopen voor 25 euro. Waar dat laatste mogelijk is, wordt die optie bij het e-book getoond.

Laatst gewijzigd:08 mei 2018 11:20
printOok beschikbaar in het: English