Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Nieuws over e-books

04 februari 2016

Cambridge University Press

De RUG heeft ook dit jaar toegang tot alle e-books van Cambridge University Press op gebied van humaniora, sociale wetenschappen en rechten. Alle e-books van 2014, 2015 en 2016 zijn zonder beperkingen te lezen, printen en downloaden.
Dat geldt ook voor e-books van een aantal gelieerde publishers, zoals Liverpool University Press, Anthem Press, Boydell & Brewer op het platform van University Publishing Online.

Springer e-books

Ook de recente Springer e-books zijn weer RUG-breed beschikbaar. Het gaat hierbij om Engelstalige e-books van alle disciplines van 2014, 2015 en 2016, in totaal zo'n 20.000 titels. Ze zijn zonder beperkingen te raadplegen, printen en downloaden. Bij de boeken die de bibliotheek heeft aangekocht is het mogelijk via de website een papieren versie te kopen voor 25 euro. Waar dat laatste mogelijk is, wordt die optie bij het e-book getoond.

Laatst gewijzigd:08 mei 2018 11:20

Meer nieuws

 • 15 november 2018

  Keuzegids 2019: RUG-opleidingen constant in de Nederlandse top

  Tien bacheloropleidingen aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) krijgen dit jaar van de Keuzegids Universiteiten het kwaliteitszegel Topopleiding, waarmee ze tot de top van het Nederlandse wetenschappelijke onderwijs behoren. In de categorie ‘Brede...

 • 12 november 2018

  Symposium 'Gaswinning, aardbevingen en wat nu?' op 15 november a.s.

  Het Groninger Universiteitsfonds (GUF) bestaat dit jaar 125 jaar. Tijdens een speciaal symposium met de titel ‘Gaswinning, aardbevingen en wat nu?’ op donderdag 15 november 2018, wordt daarom de 'Ubbo Emmiuspenning voor bijzondere maatschappelijke verdiensten'...

 • 06 november 2018

  Groningen blijft in trek bij Nederlandse en internationale studenten

  De Rijksuniversiteit Groningen telt per 1 november 2018 31.115 studenten met een ‘actieve eerste inschrijving’ voor een bachelor of masteropleiding. Dit is een stijging van 4,6% ten opzichte van 2017.Het totale aantal studenten dat ingeschreven is aan...