Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Gezocht: vrijwilligers die willen helpen onze website te verbeteren

21 januari 2016

Maak je regelmatig gebruik van de website van de UB?

Vind je er alle informatie die je nodig hebt?

Of vind je de inhoud van onze website niet relevant en to the point?

Help me!

Nu kun je ons helpen de gebruiksvriendelijkheid van de UB-website te verbeteren! We zoeken studenten en medewerkers van de Rijksuniversiteit Groningen om deel te nemen aan een korte test (ca. 30 minuten).

Als je wilt deelnemen, vul dan het formulier in. Dank je wel.

Laatst gewijzigd:09 februari 2018 13:58

Meer nieuws

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 09 oktober 2018

  Wat de wereld écht moet weten over leiderschap

  ‘Weet jij hoe vaak organisaties een verkeerde leider selecteren?’, vraagt Janka Stoker. ‘Volgens recent onderzoek van Gallup gebeurt dat in maar liefst 82% van de gevallen! Deze leiders werden vaak gekozen omdat ze toevallig uitblonken in hun vorige,...

 • 02 oktober 2018

  Young Academy Groningen verwelkomt acht nieuwe leden

  De Young Academy Groningen (YAG) heeft acht nieuwe leden benoemd uit verschillende vakgebieden van deRijksuniversiteit Groningen.Dr. Laura Bringmann, dr. Jan Willem Bolderdijk, dr. Nanna Hilton, dr. Tina Kretschmer, dr.Jocelien Olivier, dr. Saskia Peels,...