Extra studieplekken bij de RUG

12 januari 2016

Vanwege de grote tentamendrukte is de Universiteitsbibliotheek Binnenstad twee weken lang alleen toegankelijk voor studenten en medewerkers van de Rijksuniversiteit Groningen. HBO-studenten hebben in die periode geen toegang tot het gebouw.

Momenteel geldt deze maatregel ook, en wel

• maandag 11 t/m zondag 24 januari 2016
  • Let wel: buiten deze periode is de UB zoals gewoonlijk openbaar toegankelijk voor iedereen!

Extra studieplekken

Ook zonder HBO-studenten is het gebouw snel vol, mede omdat de hele derde verdieping momenteel niet beschikbaar is vanwege de renovatie.
Daarom hier een lijst van alternatieve locaties met studieplekken:

Harmoniegebouw
In de voormalige bibliotheken van Letteren en Rechten zijn in totaal 550 studieplekken gerealiseerd.
Openingstijden:

• maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 21.30 uur;

Voorts zijn deze beide zalen in deze periodes ook in het weekend geopend:

• 16/17 en 23/24 januari 2016
  • 26/27 maart en 2/3 april 2016
  • telkens van 8.00 - 0.00 uur!

UB Zernike

In onze bibliotheeklocatie in het Duisenberggebouw, met veel goede studieplekken (verlengde openingstijden in januari 2016):

• open maandag t/m donderdag van 08.30 - 20.00 uur;
  • vrijdag 8.30 - 17.00 uur

Bernoulliborg
In de voormalige Bibliotheek W&N zijn enkele honderden moderne studieplekken gerealiseerd.
Openingstijden: alleen op werkdagen, in het weekend gesloten.

Laatst gewijzigd:09 februari 2018 14:00
printOok beschikbaar in het: English