Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Op de Hoogte: nieuwe Vindicat-almanak in de UB-collectie

16 december 2015

Woensdag 16 december 2015 werd de nieuwe (187e!) almanak van studentenvereniging Vindicat Atque Polit gepresenteerd. Voorafgaande aan de feestelijke presentatie op sociëteit Mutua Fides werd traditioneel het eerste exemplaar van het boek overhandigd aan de directeur van de Universiteitsbibliotheek.

Marjolein Nieboer nam het lijvige boekwerk, met als thema Op de Hoogte, in ontvangst van Florine van der Staay, praeses van de almanakcommissie. Uiteraard zal de almanak worden opgenomen in de bibliotheekcollectie, waar zich behalve de vorige 186 almanakken veel meer historisch materiaal bevindt van en over Vindicat en de andere studentenverenigingen.

De almanakcommissie, zojuist gearriveerd per koets, verzamelt zich in de hal.
De almanakcommissie, zojuist gearriveerd per koets, verzamelt zich in de hal.
Op de Hoogte, met bijzondere houten cover!
Op de Hoogte, met bijzondere houten cover!
Florine van der Staay overhandigt het eerste exemplaar aan Marjolein Nieboer
Florine van der Staay overhandigt het eerste exemplaar aan Marjolein Nieboer
In de almanak natuurlijk aandacht voor alle disputen, jaarclubs, studentenhuizen en meer!
In de almanak natuurlijk aandacht voor alle disputen, jaarclubs, studentenhuizen en meer!
Laatst gewijzigd:09 februari 2018 14:09

Meer nieuws

 • 21 februari 2018

  Provincie en RUG maken werk van duurzame landbouw

  De Provincie Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) slaan de handen ineen om de landbouwsector verder te verduurzamen. Hiertoe wordt een Bijzondere Leerstoel Natuurinclusieve Landbouw opgericht aan de RUG. De Provincie​draagt via haar Programma...

 • 19 februari 2018

  Prinses Beatrix en Prinses Mabel bij uitreiking 4e Prins Friso Ingenieursprijs in Groningen

  Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) reikt op 21 maart 2018 voor de vierde keer de Prins Friso Ingenieursprijs uit aan de Ingenieur van het Jaar. Ook dit jaar zijn Prinses Beatrix en Prinses Mabel hierbij aanwezig. ​De Rijksuniversiteit Groningen,...

 • 15 februari 2018

  Populaire wetenschapsblogger deelt spintronicafilm

  Een filmpje over het onderzoek van RUG-natuurkundige Bart van Wees is opgepikt door de populaire wetenschapsblogger Hashem Al-Ghaili. Via zijn Facebook site is de film in een paar dagen tijd meer dan 260.000 keer bekeken en ruim 2.100 keer gedeeld....