Skip to ContentSkip to Navigation
About usNews and EventsNews articles

Op de Hoogte: nieuwe Vindicat-almanak in de UB-collectie

16 december 2015

Woensdag 16 december 2015 werd de nieuwe (187e!) almanak van studentenvereniging Vindicat Atque Polit gepresenteerd. Voorafgaande aan de feestelijke presentatie op sociëteit Mutua Fides werd traditioneel het eerste exemplaar van het boek overhandigd aan de directeur van de Universiteitsbibliotheek.

Marjolein Nieboer nam het lijvige boekwerk, met als thema Op de Hoogte, in ontvangst van Florine van der Staay, praeses van de almanakcommissie. Uiteraard zal de almanak worden opgenomen in de bibliotheekcollectie, waar zich behalve de vorige 186 almanakken veel meer historisch materiaal bevindt van en over Vindicat en de andere studentenverenigingen.

Laatst gewijzigd:22 februari 2019 16:01

Meer nieuws

 • 13 juni 2019

  Zito Ysenbaert winnaar Gerrit Krolprijs 2019

  Zito Ysenbaert is de eerste winnaar van de Gerrit Krolprijs, de essaywedstrijd van de RUG.

 • 13 juni 2019

  Eredoctoraten en rectoraatsoverdracht

  Vrijdag 14 juni ontvingen prof. dr. Titia de Lange en dr. Philipp Blom beide een eredoctoraat van de RUG. Deze academische plechtigheid is onderdeel van het 81e lustrum dat plaatsvindt van 5 t/m 15 juni 2019. Tijdens deze bijeenkomst droeg prof. dr...

 • 13 juni 2019

  61 miljoen euro voor maatschappelijke en wetenschappelijke doorbraken

  Ruim 200 onderzoekers kunnen met hun teams aan de slag met interdisciplinair onderzoek waarmee maatschappelijke en wetenschappelijke doorbraken binnen bereik komen. Het onderzoek gebeurt in nauwe samenwerking met publieke en private maatschappelijke...