Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Op de Hoogte: nieuwe Vindicat-almanak in de UB-collectie

16 december 2015

Woensdag 16 december 2015 werd de nieuwe (187e!) almanak van studentenvereniging Vindicat Atque Polit gepresenteerd. Voorafgaande aan de feestelijke presentatie op sociëteit Mutua Fides werd traditioneel het eerste exemplaar van het boek overhandigd aan de directeur van de Universiteitsbibliotheek.

Marjolein Nieboer nam het lijvige boekwerk, met als thema Op de Hoogte, in ontvangst van Florine van der Staay, praeses van de almanakcommissie. Uiteraard zal de almanak worden opgenomen in de bibliotheekcollectie, waar zich behalve de vorige 186 almanakken veel meer historisch materiaal bevindt van en over Vindicat en de andere studentenverenigingen.

De almanakcommissie, zojuist gearriveerd per koets, verzamelt zich in de hal.
De almanakcommissie, zojuist gearriveerd per koets, verzamelt zich in de hal.
Op de Hoogte, met bijzondere houten cover!
Op de Hoogte, met bijzondere houten cover!
Florine van der Staay overhandigt het eerste exemplaar aan Marjolein Nieboer
Florine van der Staay overhandigt het eerste exemplaar aan Marjolein Nieboer
In de almanak natuurlijk aandacht voor alle disputen, jaarclubs, studentenhuizen en meer!
In de almanak natuurlijk aandacht voor alle disputen, jaarclubs, studentenhuizen en meer!
Laatst gewijzigd:09 februari 2018 14:09

Meer nieuws

 • 15 november 2018

  Keuzegids 2019: RUG-opleidingen constant in de Nederlandse top

  Tien bacheloropleidingen aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) krijgen dit jaar van de Keuzegids Universiteiten het kwaliteitszegel Topopleiding, waarmee ze tot de top van het Nederlandse wetenschappelijke onderwijs behoren. In de categorie ‘Brede...

 • 12 november 2018

  Symposium 'Gaswinning, aardbevingen en wat nu?' op 15 november a.s.

  Het Groninger Universiteitsfonds (GUF) bestaat dit jaar 125 jaar. Tijdens een speciaal symposium met de titel ‘Gaswinning, aardbevingen en wat nu?’ op donderdag 15 november 2018, wordt daarom de 'Ubbo Emmiuspenning voor bijzondere maatschappelijke verdiensten'...

 • 06 november 2018

  Groningen blijft in trek bij Nederlandse en internationale studenten

  De Rijksuniversiteit Groningen telt per 1 november 2018 31.115 studenten met een ‘actieve eerste inschrijving’ voor een bachelor of masteropleiding. Dit is een stijging van 4,6% ten opzichte van 2017.Het totale aantal studenten dat ingeschreven is aan...